TUMMYTOX blogs.

Sabina: „Vďaka TummyToxu sa cítim psychicky aj fyzicky lepšie!”

„Volám sa Sabina a mám 19 rokov. O chvíľu sa chystám na Vyššiu odbornú do Ostravy. Popri škole však brigádnicky pracujem.

Moja postava má tvar typickej hrušky. Mám užší pás a väčší zadok. Čo sa týka spaľovania nemám najrýchlejší metabolizmus, ale, keď sa posnažím, dokážem rýchle zázraky :)“

image

Antikoncepcia jej rozhodila organizmus...

„Nie vždy som mala problémy s váhou, ale asi rok dozadu som veľa experimentovala s hormonálnou antikoncepciou a odnieslo si to moje telo. Bola to veľká chyba. Pribrala som asi5 kg, zhoršila sa mi pleť a hlavne aj moja psychika utrpela. Bola som často bez energie, zavodnená a nafúknutá.

Veľmi ma to ovplyvnilo... Ako každá žena, aj ja sa snažím nejako vyzerať a snažím sa o seba dbať.“

TummyTox mala odskúšaný už dávno! 

„Vašu značku som pred rokmi videla u nejakej bloggerky a odvtedy som sa s ňou často stretávala.Tak som sa konečne odhodlala to aj sama skúsiť.

Vaše výrobky ma oslovili na prvý pohľad. Avšak až teraz som sa rozhodla ich vyskúšať. Vaša značka na mňa pôsobí veľmi pekným dojmom. Milujem ružovú farbu a všetko pôsobí strašne roztomilo. Navyše si myslím, že táto značka nie je až tak "prežitá" a, preto som ju chcela skúsiť.

Dokonca som si uvedomila, že v minulosti som už s vašou značkou mala skúsenosť a ani som nevedela, že ide o vás.

Ešte keď som bývala na internáte, som od kamarátky mala nejaký váš drink. Užívali som ho obe, a to cca 3 týždne. Zdá sa mi, že to bolo niečo na štýl Draining Drinku a boli sme z toho nadšené! Bohužiaľ som nevedela, kde k tomu kamarátka prišla. Toto bola moja prvá neplánovaná skúsenosť.

Učinky pocítila za niekoľko dní!*

„Cítim sa teraz oveľa lepšie, moje sebavedomie sa zvýšilo a energia je späť. A to vďaka vašim výrobkom! Užívala som Flat Tummy kapsuly a čaj Pure Me Tea každý deň a bruško sa mi vrátilo do normálu! Už nie je také nafúknuté. Mám tiež problém s pitným režimom, takže som aj veľmi zavodnená. Ale robím pre to maximum!

Čaj Pure Me Tea plnil svoju úlohu, jeho účinky som pocítila cca za 5 dní.*

A Flat Tummy kapsuly, to je bomba! Fungujú úžasne, rozdiel som videla už za 3 dni!* Moje bruško po dlhšej dobe nevyzeralo ako balón. Bola som viac nabitá energiu a vôbec som nemala nutkanie jesť medzi jedlami. Čo je pre mňa najlepšie a toto balenie určite nie je moje posledné!

Kapsuly vyskúšala aj moja mamka a aj teraz pri ďalšej objednávke musím myslieť aj na ňu. :-)

Ďalej mám vyskúšané vaše Magicnesium, ktoré plnilo úžasne svoju funkciu. Mám tetániu a magnézium musím jesť pomaly ako cukríky a veľa výrobkov mi nevyhovuje. Avšak dávka v týchto kapsulách bola pre mňa dostačujúca.“

image

*[Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]

Sabina je nadšená!

„Vďaka TummyTox sa cítim psychicky i fyzicky lepšie, mám viac energie a cítim sa oveľa ľahšie. Častejšie chodím na toaletu a to je u mňa zázrak! Nemám vôbec chuť nadmerne maškrtiť, čo si myslím, že môže byť aj dlhodobé plus do zdravého života. Konečne mám ploché bruško a menšiu chuť do jedla. Som ľahšia, spokojnejšia, sebevedomejšia a produktívnejšia!

Dúfam aj naďalej v úžasnú možnosť spolupracovať s roztomilou značkou, o ktorej sa nebojím s čistým svedomím povedať samú chválu. Odporúčam ju aj všetkým mojim blízkym.

Veľmi sa mi páči vaša aktivita na Instagrame. Je vidieť, že si všímate svojich klientov. Komunikácia z vašej strany na Instagrame bola veľmi milá. A urobila krásny prvý dojem. Určite budem rada za ďalšiu možnosť s vami spolupracovať a určite sa s vašimi produktmi nelúčim na dlho.

Odo mňa máte v tejto chvíli 100 % podporu a aj naďalej budem vaše produkty aj s mamkou šíriť medzi ľudí!

*[Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]