Katherin: „S TummyToxom som schudla a získala viac energie.“*

Ahoj, som Katherin, som Venezuelčanka a v Portugalsku som už takmer 11 rokov. Pracujem v marketingu, ale bola som aj učiteľkou tanca.

Mojou vášňou sú zvieratá a dobré jedlo, najmä to zo severu.

Vždy som bola štíhla. Až keď som začala cestovať, pribrala som, ale bolo to len dočasné. S lockdownom sa situácia zhoršovala a nadváha mala vplyv na moje zdravie.

Preto som sa rozhodla začať tento proces chudnutia. 

image

*Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.

„Páči sa mi spôsob, akým značka poskytuje hodnotu pre zákazníka.“


Začali ma ovplyvňovať reklamy a štruktúra spoločnosti mi pripadala zaujímavá, rovnako ako výrobky a ich zloženie. Tak som sa rozhodla to vyskúšať.

Začala som v januári a najviac sa mi páčil spôsob, akým informujú o zložení výrobkov, ako aj všetky informácie, ktoré o nich poskytujú.

Páčil sa mi aj spôsob, akým značka poskytuje hodnotu zákazníkovi - zasielaním školiacich príručiek atď. Pre mňa je to veľká pridaná hodnota produktu.

Nikdy som sa nevzdala svojich priorít.


Pre mňa sú najlepšie produkty a tie, ktoré používam najviac, sú kapsule Tummy Fit a Slim Tummy Caps.

Vďaka nim som schudla a získala viac energie. Prvé účinky som začala pociťovať počas prvých troch týždňov.

Nikdy som neopustila svoje priority, len som pridala ďalšie dve (kontrola hmotnosti a zdravie).

Celkovo sa cítim zdravšie a energickejšie.


Počas procesu chudnutia som nikdy nepocítila emocionálnu zmenu, naopak, získala som viac energie a bola som ešte uvoľnenejšia, pretože som videla zlepšenie na fyzickej úrovni.

Celkovo sa cítim zdravšie a energickejšie. Chcela by som tiež zanechať odkaz pre tých, ktorí ešte stále nie sú rozhodnutí: Skúste to. Nezabúdajte na dôležitosť zlepšenia stravy a cvičenia, pretože len používanie produktov nie je samé o sebe zázračné.

Ak chcete vidieť výsledky, musíte zmeniť svoj životný štýl. Časom uvidíte výsledky a nebudete sa chcieť vrátiť do minulosti.

Trojitý účinok v jednom balení bol Katherinin výber


Balíček Dokonalá premena obsahuje diétny čaj s účinkom na zoštíhlenie brucha, nápoj na spaľovanie tukov a kapsule, ktoré pomáhajú znižovať chuť do jedla.

Fat Burner je silný spaľovač tukov, ktorý stimuluje metabolizmus a urýchľuje spaľovanie kalórií. Obsahuje L-karnitín, ktorý výrazne podporuje fyzickú námahu, zvyšuje výkonnosť a urýchľuje regeneráciu svalov po tréningu.
Slim Tummy Caps je mimoriadny prírodný doplnok na chudnutie s Garcinia cambogia, ktorý ti pomôže schudnúť rýchlo a bezpečne.
Skinny Me Tea je vybraná zmes bylín a ovocia s účinnými látkami, ktorá ti pomôže rýchlejšie spaľovať tuk zrýchlením metabolizmu a odstránením toxínov ti pomôže rýchlejšie schudnúť.

Produkty pre Vás

SPAĽOVANIE TUKU
-67%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 59,97 €
Zobraziť produkt