Assunta je teraz späť vo forme vďaka TummyToxu!

Assunta je mamička a majiteľka obchodu s farbami, a hoci nikdy netrpela veľkými problémami s nadváhou, po pôrode mala problém zbaviť sa nadbytočných kilogramov, ktoré sa jej nahromadili počas tehotenstva, ale predovšetkým sa zbaviť opuchov, ktoré ju trápili každý deň od skorých ranných hodín.

Ale po tom, čo dala šancu produktom TummyTox, sa jej podarilo dostať späť do skvelej formy a cítiť sa opäť krásna a teraz sa ich nemieni vzdať!

image

Nadúvanie: problém, ktorý trápil Assuntu od skorých ranných hodín!


Assunta nám povedala, že sa nielenže nedokázala zbaviť nadbytočných 5 kilogramov*, ktoré sa jej počas 9 mesiacov tehotenstva nazbierali, ale musela bojovať aj s neustálym pocitom nafúknutého brucha, ktorý sa začal hneď, ako vstala z postele.

V tomto stave neustále strácala sebavedomie: vždy, keď sa pozrela do zrkadla, mala problém spoznať samu seba a nakoniec nosila vrecovité oblečenie, ktoré zakrývalo jej brucho, v ktorom sa vôbec necítila pohodlne. Assunte sa zdalo nemožné cítiť sa taká krásna ako pred tehotenstvom!

Objavil sa však nečakaný spojenec: TummyTox!


Jedného dňa Assunta pri surfovaní po internete náhodou objavila TummyTox a rozhodla sa, že mu dá šancu vďaka jeho čisto prírodným zložkám, jednoduchému používaniu, mnohým pozitívnym recenziám, ktoré v nej vzbudili dôveru, a neuveriteľne prijateľnej cene.

Svoju cestu začala nákupom jednomesačnej zásoby Booty Tone, Night Burner Drink a My Skinny Tea a potom začlenením Slim Tummy Caps a Shine Bright cukríkov v druhom mesiaci.

Prvá viditeľná zmena? Už po 1 týždni*!


Prvé zlepšenie, ktoré Assunta zaznamenala, bolo výrazné zníženie nadúvania po prvom týždni*, po ktorom nasledoval úbytok všetkých nadbytočných kilogramov počas nasledujúcich dvoch mesiacov*, počas ktorých kombinovala produkty s diétou a cvičením. Okrem toho si všimla výrazné zníženie chuti do jedla, takže teraz dokáže oveľa lepšie zvládať záchvaty hladu a sú menej časté.

Prebudenie bez nepríjemného pocitu nadúvania dodalo Assunte energiu a motiváciu, ktorú potrebovala na pokračovanie v používaní produktov TummyTox, a teraz je schopná bez väčších problémov dodržiavať diétu s 1 100 kalóriami denne a dokonca piť viac!

imageAssunta sa teraz cíti opäť fit a krásna!


Zaradenie produktov TummyTox do každodennej rutiny pomohlo Assunte získať späť tvar, ktorý stratila počas tehotenstva, mať opäť ploché bruško, zbaviť sa prebytočného tuku (najmä brušného) a mať pevnejší zadok. Teraz sa cíti opäť fit, štíhla, tónovaná, krásna a atraktívna!

Navyše je taká spokojná, že teraz odporúča TummyTox všetkým svojim priateľom a známym a nemieni sa vzdať svojich obľúbených produktov, ktoré sa stali neoddeliteľnou súčasťou jej každodenného života.

Vyskúšajte Assuntin obľúbený produkt v tomto 2-mesačnom super programe na chudnutie!


Náš balík na chudnutie Complete Transformation obsahuje 4 účinné produkty, ktoré úplne premenia tvoje telo a pomôžu ti ľahko, bezpečne a rýchlo dosiahnuť tvoje ciele v oblasti chudnutia.

  • Spaľuje tuk 24 hodín denne - vo dne aj v noci.
  • Pomáha ti udržať chuť do jedla pod kontrolou.
  • Pôsobí aj na ten najodolnejší tuk a zabraňuje tvorbe nových tukových buniek.
  • Urýchľuje metabolizmus a stimuluje správne trávenie.
  • Pomáha lepšie spať a uvoľňuje telo aj myseľ.

Produkty pre Vás

KRÁSA / ZDRAVIE
-27%
Špeciálna cena 21,99 € Bežná cena 29,99 €
Zobraziť produkt