Kolagén 101: Čo potrebuješ vedieť aby si si udržala pevnú pokožku

Takže–vieme, že vieš, že starostlivosť o pleť je dôležitá. Kupuješ si luxusné produkty a používaš krémy - ale vieš, aké dôležité je starať sa o svoju pleť zvnútra? Pravdepodobne si už počula, že dievčatá rady používajú kolagén. Ale prečo je okolo toho všetkého toľko rozruchu - a naozaj je potrebné začať naň myslieť už teraz?

image

Dobre, poporiadku.

ČO JE KOLAGÉN A PREČO HO POTREBUJEŠ?

Kolagén je bielkovina, ktorá okrem iného slúži ako stavebný prvok našej pokožky, vlasov a nechtov. Bohužiaľ, tvoje telo s pribúdajúcim vekom produkuje menej kolagénu. Tvoja pokožka sa stáva menej pevnou a pružnou a začneš si všímať obávané vrásky.

Okrem toho, produkciu kolagénu ďalej znižujú znečisťujúce látky v životnom prostredí, fajčenie a dokonca aj nadmerná konzumácia cukru a rafinovaných sacharidov. Nehovoriac o poškodení vplyvom UVA žiarenia - slnečné žiarenie môže poškodiť kolagénové vlákna v pokožke a spôsobiť, že budeš vyzerať staršie, ako v skutočnosti si.

„Dobre, ale to je problém budúcnosti,“ možno si myslíš. MÝLIŠ SA! :)

NIKDY NIE JE PRÍLIŠ SKORO NA TO, ABY SI ZAČALA PODPOROVAŤ SVOJU POKOŽKU

Máme pre teba zlé správy. Degradácia kolagénu (a tým aj starnutie pokožky) prebieha už v dvadsiatich rokoch života. Preto je dobré začať s doplnkami výživy čo najskôr. Koniec koncov - je jednoduchšie zabrániť strate kolagénu, ako sa ho neskôr snažiť nahradiť!

SPOMAĽ TVORBU VRÁSOK!

Kolagénové doplnky môžu spustiť prirodzenú produkciu kolagénu v tvojom tele - a to môže pomôcť, aby tvoja pokožka bola pevná a silná. A ďalšou vecou, na ktorú sa môžeš tešiť, sú nádherné vlasy a nechty a zníženie počtu strií! Áno, naozaj! 

NOVÍ NAJLEPŠÍ PRIATELIA TVOJEJ PLETI

Aby tvoja pleť zostala mladistvá a krásna, pripravili sme pre teba kolekciu najkvalitnejších doplnkov, na ktoré Tummy dievčatá zbožňujú! 

Collagen Drink s príchuťou čučoriedok podporí vlastnú produkciu kolagénu v tvojom tele a spomalí proces starnutia. Ide o morský kolagén typu I. - najsilnejší typ. A na rozdiel od väčšiny kolagénových nápojov chutí vynikajúco! Už žiadne fádne kolagénové nápoje! 

 

Keď jednoducho nie je čas na prípravu nápojov, daj si jeden z Beauty Collagen Shots výborné a praktické na cestách. Pomôže ti zredukovať vrásky, vyrovnať tón pleti a hydratovať pokožku zvnútra. Môžeš si ho jednoducho strčiť do kabelky a nosiť ho všade so sebou! A jeho príchuť lesného ovocia si zamiluješ!

Ak túžiš po zdravej zmene krásy, naše prelomové kapsule Fit & Pretty ti pomôžu udržať si krásu a zároveň ti pomôžu schudnúť! Úbytok hmotnosti môže mať často za následok ochabnutie pokožky, ale tieto superhviezdne kapsuly ti pomôžu tomu zabrániť a namiesto toho udržia tvoju pokožku pružnú!

Produkty pre Vás

DETOX & KRÁSA
-29%
Špeciálna cena 38,99 € Bežná cena 54,98 €
Zobraziť produkt
DETOX & KRÁSA
-37%
Špeciálna cena 38,42 € Bežná cena 60,97 €
Zobraziť produkt