Ibišek - nový horúci trend vo svete chudnutia

Jednoduché riešenia sú často najlepšie. Ibišek sa v tropických oblastiach pestuje a používa pre svoju výživnú hodnotu už 6 tisícročí. Najviac ho spoznáš podľa jeho žiarivo červených kvetov.  V posledných rokoch sa stal horúcou novinkou vo svete chudnutia. Štúdie ukazujú, že dokáže pomôcť ľuďom schudnúť 2,5-krát viac!

image

Ibišek pochádza z Afriky a najlepšie sa hodí do tropického podnebia. Darí sa mu v mnohých krajinách, ktoré sú známe aj krásnymi exotickými plážami. A podľa najnovších výskumov ti ibištek pomôže dosiahnuť aj štíhlejšiu postavu, o ktorej si tak často premýšľala!

Ibišek pomáha zvyšovať vylučovanie vody...

Ibišek sa často pripravuje a vychutnáva ako osviežujúci nápoj a štúdie nedávno potvrdili to, čo tradiční liečitelia vedeli odjakživa - extrakt z ibištekadiuretický účinok, čo znamená, že zvyšuje vylučovanie prebytočnej vody z tela. Tým, že odstraňuje nadúvanie spôsobené zadržiavaním vody, pomáha získať plochejšie bruško.

Štúdia: Ľudia, ktorí konzumovali ibištekový extrakt, schudli 2,5-krát viac

Štúdia uverejnená v časopise Food&Function v roku 2014 zistila, že extrakt z ibišteka pomáha pri chudnutí aj ľuďom, ktorí aktívne nedržia diétu. Ľudia užívajúci ibištekový extrakt schudli za 12 týždňov 2,5-krát viac ako ľudia, ktorí užívali placebo.

Vedci to pripisujú najmä vysokému obsahu polyfenolov, ktoré zabraňujú lipogenéze v pečeni (tvorbe nových tukov) a podporujú vylučovanie tukov z pečene.

Draining Drink Intense - tvoj nový spojenec pri chudnutí

Vďaka svojmu odvodňujúcemu a zoštíhľujúcemu účinku je ibištek jednou z aktívnych zložiek inovatívneho produktu na trhu - Draining Drink Intense! Zvyšuje vylučovanie vody a chudnutie. V kombinácii s ďalšími prírodnými zložkami ti pomôže vylúčiť 3-krát viac prebytočnej vody a schudnúť 2,5-krát viac.

80 % používateľov sa k nemu vracia!

Ak chceš zvýšiť svoje úsilie o chudnutie a nepretržité zvyšovanie spaľovania tukov, tento produkt je pre teba ideálny! Draining Drink INTENSE, odvodňovací nápoj, vďaka ktorému uvidíš viditeľné výsledky v priebehu niekoľkých dní!

Produkty pre Vás

ELIMINÁCIA ZADRŽIAVANIA VODY
-40%
Špeciálna cena 17,90 € Bežná cena 29,90 €
Zobraziť produkt