TUMMYTOX blogs.

Zbohom nafúknuté bruško, nepotrebujem ťa!

Asi ti je známy ten pocit nafúknutosti v bruchu, pocit, akoby si šla vybuchnúť! Všetky sa často stretávame s týmto pocitom a nehanbíme sa priznať, že občas vyzeráme ako balón alebo ako tehuľky (len nech sa nás nikto nepýta na termín!).

Deje sa nám to vtedy, keď sa v tele nahromadí priveľké množstvo vody a toxínov, preto vyzeráme okrúhlejšie, nech v skutočnosti sme.

image

Bez ohľadu na to, či by si chcela schudnúť alebo sa len chceš cítiť lepšie vo vlastnej koži, najprv sa musíš zbaviť nadbytočnej vody a podporiť cirkuláciu lymfy. Takým spôsobom môžeš začať chudnúť, pretože nahromadená voda zadržiava v tele aj tuky a toxíny. 

Musíš viac piť!

Možno to znie trochu absurdne, že na to, aby si sa zbavila nadbytku vody, máš piť viac vody. Veľa ľudí práve preto prestane dopĺňať tekutiny, keď sa cíti nafúknuto, ale je to fatálna chyba. Hoci vinou zadržiavanej vody vyzeráme objemnejšie, než vskutočnosti sme, riešením určite nie je prestať piť vodu. Prečo? 

Keď je náš lymfatický systém upchatý, voda sa hromadí

Keď sa cítiš nafúknuto, sú na vine toxíny, ktoré spôsobujú zadržiavanie vody v organizme. Inými slovami, lymfatický systém, ktorý je zodpovedný za vylučovanie nadbytočnej vody a toxínov z tela, je „upchatý“ a treba mu trochu pomôcť, aby sa toho všetkého zbavil. Lymfatický systém prečerpá až do 2 litrov vody denne! Preto keď sa cítiš opuchnuto a nafúknuto, musíš piť viac vody, aby sa prečerpávanie znova rozbehlo.

Oslabenú funkciu lymfy môžeš spozorovať na tom, že máš nafúknuté brucho, opuchnuté členky a tvár a celulitídu. A to všetko navyše spomaľuje alebo až zastavuje proces chudnutia. 

Ako nakopnúť lymfatický systém?

Ráno si priprav nápoj Draining Drink do 1 litra vody. Má perfektnú malinovú príchuť! Má síce jemnú príchuť, ale jeho účinok je poriadne silný a efektívny.

Nápoj doslova zresetuje funkciu lymfatického systému a tým zrýchľuje vylučovanie nadbytočnej vody a toxínov z tela a uľaví pečeni aj tráveniu.

Ak budeš piť Draining Drink každé ráno*:

  • môžeš sa zbaviť prvých kíl už za niekoľko dní
  • podporíš vylučovanie nahromadenej vody a toxínov až o 27 %
  • za 1 týždeň zredukuješ opuchy a nafúknutosť až o 60 %
  • zmierniš príznaky celulitídy


Neveríš nám? Možno uveríš im!

Laura: image

„Teraz je ideálny čas na to, aby som sa zbavila zadržiavanej vody, ktorá sa v mojom tele nahromadila. Začala som užívať Draining Drink, aby som sa zbavila nafúknutosti a celulitídy. A výsledky som spozorovala už počas prvého týždňa!“*

image

Maja:  image

„Dlho som bojovala so spomalenou štítnou žľazou a zadržiavaním vody v tele, kvôli čomu som vyzerala tučne a opuchnuto... Potom som vyskúšala Draining Drink a za mesiac a pol som zhodila 4 kilá!“*  

image

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]