Vyformovaný zadok, ktorý by aj influencerky mohli závidieť

Ako získať pevný, tónovaný zadok bez celulitídy, je s blížiacim sa testom plaviek určite najhorúcejšou témou. Závideniahodný zadok na pláži je jedným z najčastejších cieľov žien. Ak aj ty nevieš odtrhnúť oči od dokonalých zadkov celebrít a influencerov na Instagrame a zakaždým sa ti vynorí otázka: „Ako to robia?!“, čítaj ďalej, pretože ti prezradíme 4 veľké tajomstvá, ako získať zadok, o ktorom si vždy snívala.

image

Krok 1: Zbohom toxínom, nadúvaniu a zadržiavaniu vody, vitaj v úchvatnej forme

Ruku hore, kto by nechcel schudnúť kilo alebo dve v oblasti zadku a stehien. Aby si dosiahla ploché brucho, štíhly pás, štíhle nohy a stehná a napokon sa zbavila celulitídy, veľmi dôležitú úlohu zohráva detoxikácia. Odstránením toxínov a prebytočnej vody z tela začne metabolizmus spaľovať viac tuku, čo pomáha dosiahnuť štíhlu postavu. Nie je však potrebné piť každé ráno vlažnú vodu s citrónom alebo držať špecifickú detoxikačnú diétu. Rýchlym a jednoduchým riešením sú lahodné odvodňujúce nápoje s prírodnými účinnými látkami, ktoré môžeš piť počas celého dňa. 

Krok 2: Cvičenia pre pevný zadok a nohy

Túžiš si vyformovať telo, ale motivácia je slabá a nemáš čas? Pre tónovanú postavu a štíhle nohy nemusíš tráviť hodiny a hodiny v posilňovni, stačí robiť cielené cviky na zadok a stehná, hoci len 15 minút denne v pohodlí domova. Medzi tie, ktoré najviac odporúčajú osobní tréneri hviezd, patria určite výpady, drepy, mostíky, bočné a zadné výpady. Pre rýchle a úžasné výsledky použi posilňovaciu gumu na cvičenie. Budeš ohromená účinkom drepov na tvoj zadok.

Krok 3: Hodiny celulitídy sú konečne spočítané

Ak je pomarančová koža tvojím nepriateľom číslo 1 a hľadáš riešenie, ako túto nepríjemnú kožnú chybu raz a navždy odstrániť, vyskúšaj 360-stupňový prístup, a to pomocou produktov, ktoré zlepšujú vzhľad tvojej pokožky, robia ju hladkou a vypnutou, ako aj užívaním špecifických doplnkov stravy, ktoré odstraňujú jej príčiny zvnútra, zlepšujú spaľovanie tukov a znižujú ich hromadenie v kritických oblastiach. Extra tip! Ak chceš zlepšiť mikrocirkuláciu a účinnosť krému proti celulitíde, skús ho aplikovať krúživými pohybmi na zadok a nohy a masíruj pokožku špeciálnou kefou proti celulitíde. Uvidíš výsledky!

Krok 4: Výber vplyvných osôb pre rýchle riešenie

Známe dievčatá na Instagrame to vedia: ak chceš rýchlo a účinne dosiahnuť spevnený zadok bez pomarančovej kože, je dôležité vybrať si správne produkty, ktoré skutočne prinášajú optimálne a dlhotrvajúce výsledky.

Aby sme ti pomohli na ceste ku zabijáckemu béčku na pláži, vytvorili sme pre teba balík Totálny ničiteľ celulitídy s našimi najpredávanejšími produktmi, ktoré si už obľúbili tisíce dievčat ako ty:

Draining drink - lahodný drenážny nápoj, ktorý pomáha čistiť telo, odstraňovať zadržiavanie vody a celulitídu;

Booty Tone - prírodné kapsule, ktoré pomáhajú účinne schudnúť stimuláciou hormónu chudnutia;

Cutie Booty Lotion - nový krém proti celulitíde, ktorý vyhladzuje a spevňuje pokožku a zároveň znižuje tvorbu nových tukových buniek;

Masážna kefa - pomáha zlepšovať mikrocirkuláciu;

Booty Band - posilňovacia guna na cvičenie pre rýchle a efektívne spevnenie svalov.