TUMMYTOX blogs.

Nech tento rok bude jeden z tých lepších

Milá naša Tummy dievčina! Nový rok 2021 je už tu! Si pripravená na nové ciele a výzvy

Vieme, že rok 2020 nebol práve najlepším rokom ... ale sme si isté, že tento rok sa situácia zlepší! Ale samozrejme sa všetko nestane len tak samo od seba, neseď a nečakaj, treba urobiť prvý krok.

image

Aj keď väčšina ľudí zabudne na svoje novoročné predsavzatia už prvý týždeň, ty medzi nich nepatríš! Naplň si zoznam jednoduchými cieľmi, aby si ich úspešne dosiahla. To ti dá ďalšiu motiváciu, aby sa tento rok stal jedným z tých lepších!

1. Začni jesť zdravšie a menej

No, buďme realistky, po všetkom tom sviatočnom jedle naše telo naozaj potrebuje pauzu. Ak chceme byť fit do leta, teraz je ten najlepší čas začať o tom rozmýšľať a niečo pre to urobiť. nahraď sviatočné jedlá trošku menšími porciami: ako sme povedali, krôčik po krôčiku, zakaždým si nalož na tanier trošku menej a o chvíľu uvidíš a pocítiš ten rozdiel!

2. Buď aktívnejšia

Áno, vieme, že je ešte zima a že vonku to nie je práve najvhodnejšie na bežné aktivity vonku, v prírode... ale znova, krôčik po krôčiku, začni pomalou chôdzou 10 - 15 minút alebo doma urob pár cvikov každý deň. Tvoje telo ti bude vďačné, a ty sa budeš cítiť omnoho lepšie. Do leta môžeš byť pripravená na oveľa väčší krok a prípravy na bombovú postavičku do plaviek ;)

3. Dopraj si kvalitný spánok

Spánok je kľúčový pre naše zdravie ale aj pre postavu. Ak nespíme dobre, naše telo oveľa viac túži po kalorickom jedle... a vieš, čo to znamená... váha začne ukazovať čím ďalej tým viac. A to asi nechceš. Preto sa posnaž spať každý deň aspoň 7 - 8 hodín!

4. Buď sebavedomejšia

Ok, vieme, že to nejde zmeniť len tak jednoducho. Ale ak si stanovíš nejaké ciele a konečne začneš na sebe pracovať, uvidíš, čo sa stane. Každá malá premena na tvojom životnom štýle ti dá viac motivácie, až kým nebudeš totálne očarená tým, aký k.... poriadny úspech si dosiahla!

5. Nestresuj

Stres hrá v našom živote naozaj vážnu úlohu. Keď sme po stresom, všetky naše snahy padajú ako domčeky z karát. Skús trochu porozmýšľať, či naozaj stojí za to nervovať sa nepodstatnými vecami (či už práca, škola, frajer či kamaráti). Občas je dobré spraviť pár zmien, aby si sa cítila lepšie a vždy postav seba a svoje zdravie na prvé miesto!

image

6. Nauč sa, ako byť šťastná

Toto predsavzatie v podstate súvisí s predošlým. Nauč sa mať rada sama seba, porozmýšľaj, ktoré veci ťa robia šťastnou a snaž sa to robiť častejšie. Samozrejme veciam, ktoré ťa znervózňujú a robia smutnou, sa snaž čo najviac vyhýbať.

7. Vráť sa do top formy

Pri prvých 6 predsavzatiach ti nemôžeme veľmi pomôcť, musíš to zvládnuť sama. Ale pri tomto máme pre teba dokonalú pomoc. Ak sa budeš držať predošlých rád a k tomu si dopraješ malú TummyTox pomoc, tento rok bude zaručene EXTRA!

Do top formy po sviatkoch ti pomôže vrátiť sa balíček Perfect Transformation, ktorý ti pretransformuje tvoju líniu a dá ti tu pravú motiváciu!

Balíček Dokonalá premena bude tvoj najlepší priateľ

Obsahuje Skinny Me čaj, ktorý ti pomôže očistiť si telo od všetkých toxínov, ktoré sa nakopili počas sviatkov. Flat Tummy kapsuly, ktoré ti pomôžu zvládať hlad, pretože po sviatočných jedlách to budeš určite potrebovať, plus pomôže ti konečne spaľovať tuky ktoré sa len kopia. A na koniec tu máme Fat Burner Drink, ktorý ti pomôže oveľa lepšie meniť tuky na energiu pri cvičení aj poňom!

Produkty pre Vás

SPAĽOVANIE TUKU
-67%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 59,97 €
Zobraziť produkt