TUMMYTOX blogs.

Vedci dokázali: priberáme aj zo zlého spánku

Veľká časť populácie nemá dostačujúci spánok. Už nie je žiadnym tajomstvom, že ľudské telo potrebuje približne 8 hodín spánku denne. Napriek tomu spíme priemerne 6,8 hodiny.  

Nie je to však len otázka dĺžky spánku, dôležitá je aj kvalita nočného odpočinku. Nekvalitný spánok ohrozuje naše zdravie a navyše spôsobuje aj priberanie. 

image

Výskum publikovaný v časopise Annals of Internal Medicine dokázal, že  „menej ako 7 hodín spánku denne môže negatívne ovplyvňovať výsledky diéty.“ Pýtaš sa ako?

Najčastejšie dôvody, pre ktoré ide naša snaha držať diétu do hája, sú: 

  • nesprávny výber jedla
  • narušená  hormonálna rovnováha, vinou ktorej sa tuky v tele ľahšie hromadia
  • stukovatená pečeň a spomalený metabolizmus 

Neznie to práve najlepšie, že? Rovnaký výskum ukázal, že tí, ktorí nespia dosť dobre spaľujú tuk o 45 % pomalšie ako tí, ktorí v noci dobre spia.

Ospalý mozog túži po kalorickom jedle 

Predstav si dvojčatá. Jedno dvojča spalo len niekoľko hodín a druhé je výborne oddýchnuté. Keď prechádzajú okolo pizzérie, dvojča, ktoré nespalo dosť dobre, nedokáže odolať napriek tomu, že je na diéte. Druhý súrodenec však nemá problém povedať mastnej voňavej pizzi nie.  

Takto to objasňuje aj časopise Examine: „Zdá sa, že mozog reaguje na jedlo inak, keď nie sme dobre oddýchnutí.“

Tukom znižujeme stres

Možno si si to už vyskúšala aj na vlastnej koži. Keď sme ospalí a unavení, túžime po mastnom, vysoko kalorickom jedle (zdroj). Nevyspatý človek môže za 1 deň prijať až o 1000 kalórií viac ako vyspatý človek. Telo si totiž takýmto spôsobom nahrádza nedostatok energie.

Ďalšou skutočnosťou je, že nášmu mozgu „tuk eliminuje stres“, ako píšu na Examine.com. Pridajme k tomu ešte jeden výskum, (zdroj) ktorý ukazuje, že keď sme unavení, viac túžime po nasýtených tukoch. 

Spíme zle, lebo jeme neskoro, jeme neskoro, lebo spíme zle...

Hoci jeden kúsok pizze alebo kopček zmrzliny ešte nezničí tvoju diétu, zlé načasovanie môže. Výskum ukázal, že tí, ktorí zle spávajú, túžia po kalorickom jedle najmä neskoro večer. A to je ten najväčší problém.  

Je to začarovaný kruh… čím neskôr ješ, tým horšie spíš, pretože tvoje trávenie musí bdieť celú noc. A čím horšie spíš, tým viac budeš chcieť jesť neskoro večer...  

Pod stresom a so stukovatenou pečeňou nemôžeme schudnúť

Naše telo dokáže nesprávny výber jedla dobre zvládnuť, keď sme zdraví, máme pečeň vo výbornom stave a nie sme pod stresom. Bohužiaľ, hladina kortizolu (stresového hormónu) drasticky narastá, ak sa dobre nevyspíme.

To spomaľuje náš prirodzený proces spaľovania tukov a môže zaťažovať pečeň natoľko, že sa začne aj sama "utápať v tuku".  

Vedela si, že veľké percento populácie má stukovatenú pečeň? A práve nekvalitný spánok (alebo nedostatok spánku) má na tom veľký podiel. So stukovatenou pečeňou a vysokou hladinou kortizolu je chudnutie nemožné. 

Popraj nadbytočnému tuku dobrú noc s Night Burner Drinkom

Faktom je, že väčšina z nás nespí dostatočne dobre, moderný život už nie je v súlade s našimi základnými životnými potrebami. 

Ale máme dobrú správu. Vzhľadom na to, že sme experti na chudnutie, vynašli sme riešenie aj tohto problému! Naši odborníci vyvinuli jediný spaľovač tuku, ktorý môžeš piť pred spaním Night Burner Drink.

Night Burner Drink ti dokáže pomôcť viacerými spôsobmi:

  • podporuje metabolizmus, ktorý je najaktívnejší v noci 
  • pomôže ti ľahšie zaspať a spať kvalitnejšie
  • obsahuje garcíniu kambodžskú, ktorá pomáha v boji proti večerným útokom hladu – keď večer nebudeš útočiť na chladničku, budeš lepšie spať 
  • kým my spíme, naša pečeň sa čistí – Night Burner Drink pomôže čistiť pečeň počas spánku
  • a v neposlednom rade – Night Burner Drink ti pomôže lepšie tráviť, aby si mohla lepšie spať, a tým zabraňuje hromadeniu tukových zásob!

Vyskúšaj aj ty nový Night Burner Drink Intense! 

Teraz s novou a vylepšenou receptúrou pre ešte intenzívnejšie účinky! Jediný spaľovač tuku, ktorý vypiješ večer a spaľuješ tuk, kým spíš – Night Burner Drink Intense teraz so skvelou zľavou!

Produkty pre Vás

SPAĽOVAČ TUKU
-59%
Špeciálna cena 26,99 € Bežná cena 65,99 €
Zobraziť produkt
RÝCHLE VÝSLEDKY
-56%
Špeciálna cena 29,90 € Bežná cena 67,97 €
Zobraziť produkt