TUMMYTOX blogs.

Túto jeseň pracujem na svojom "fyzickom ja"

Ljupka Tanevska, vlastníčka blogu Guerrillagirl, je toto leto prežila na cestách po Anglicku a Škótsku. Ale dlhé cestovanie vie človeka vyčerpať, a preto sa rozhodla vrátiť sa do formy s TummyTox čajmi a nápojmi!

image

"Po dlllllhom lete a nespočetných škótskych shortbreads a anglických cream čajoch prišiel, ako sa hovorí, "na psa mráz". Mne sa však mráz podarilo odohnať skvelými a zdravými TummyTox čajmi na detox."

Túto jeseň pracujem na svojom "fyzickom ja" 

Ljupka sa rozhodla, že po dlhom cestovaní a ochutnávaní rôznych špecialít je čas, aby sa dostala naspäť do top formy. "Rozhodla som sa pre produkty TummyTox, pretože sú 100 % prírodné a čaje môžu užívať aj tehotné a dojčiace ženy. Okrem toho mi 2-krát týždenne zazvoní pripomienka, aby som nezabudla ísť na pilates."

Vyskúšala som ich a toto sú moje dojmy

Daily Kick & Sleep Tight

Detox čaje na deň a na noc očistia telo od toxínov. Odporúča sa ich užívať v hociktorom ročnom období. "Vždy je ten správny čas na detox! Jednoznačne po dovolenke alebo cestovaní (ako to bolo v mojom prípade), keď treba telo vrátiť späť do normálu."

 

 

Draining Drink

Okrem čajov je aj Draining Drink perfektný nápoj, keď máte problémy s nafúknutosťou. Priveľa sedenia a nezdravé jedlo môžu spôsobovať hromadenie vody v organizme, preto je tento nápoj vhodný na každé ročné obdobie a môže sa užívať bez prestávok. "Čistí naše telo, podporuje prirodzenú drenáž a pomáha zbaviť sa hrozného pocitu nafúknutosti, s ktorým sa pravdepodobne stretáva väčšina dievčat."

 

"Produkty TummyTox sú určené mederným ženám, ktoré sa chcú cítiť vo svojom tele dobre! Sú prispôsobené našim návykom aj želaniam!"

Produkty pre Vás

DETOX & CHUDNUTIE
-40%
Špeciálna cena 14,90 € Bežná cena 24,99 €
Zobraziť produkt