TUMMYTOX blogs.

Miluj svoje telo, miluj svoj život!

Ahoj, kráska, tentokrát sme sa rozhodli, že ti pripravíme niečo trošku iné. Pri príležitosti Medzinárodného dňa žien by ste ti chceli odhaliť, prečo je naše motto práve In love with your Body, in love with your Life.

Chceme ti ukázať, ako si ťa vážime, a obdarovať malou pozornosťou úplne každé naše Tummy dievča! 

image

Naším posolstvom je pomáhať každej modernej žene, aby sa cítila dobre vo svojej vlastnej koži - a myslíme si, že naše motto Miluj svoje telo, miluj svoj život to veľmi dobre vyjadruje.

Do teraz sme dizajnovali mnoho produktov, ktoré pomáhajú očistiť telo, udržiavať ho zdravé, plné energie a, samozrejme, pekne ho formovať, aby sme každé ráno, keď sa pozrieme do zrkadla, boli so sebou spokojné! Pretože my ženy najlepšie vieme, čo potrebujeme. O tom svedčí aj množstvo krásnych správ a komentárov, ktoré od vás dostávame a ktoré nás motivujú robiť to, čo robíme, stále lepšie a lepšie

Naša Tummy rodinka rastie, na začiatku sme boli len tri, teraz je nás už 9! To znamená 9 múdrych hláv, ktoré celé dni premýšľajú, ako vás Tummy dievčatá, urobiť šťastnými! 

image

Ženy ženám

Chceme, aby ste boli šťastné a spokojné samy so sebou! Naše produkty sú prispôsobené rôznym ženám a ich rôznym potrebám. Preto si určite aj ty medzi našimi produktmi nájdeš taký, ktorý ti pomôže prísť do cieľa  - stať sa šťastnou a spokojnou ženou, ktorá miluje svoje telo a miluje svoj život.

Vieme však, aké ťažké je začať. A nie len to, často sa do niečoho pustíme, no veľmi rýchlo sa vzdáme. Často sme sklamané, pretože sme boli netrpezlivé a očakávali sme rýchle zmeny. Okamžité výsledky však neprichádzajú len tak jednoducho... Tá cesta je omnoho náročnejšia a my sme si toho vedomé. Preto sme ti pripravili malý darček, s pomocou ktorého dosiahneš svoj cieľ jednoduchšie - motivačný denník

Prečo motivačný denník?

Pretože všetky potrebujeme podporu, ktorá pramení z nás samých - s pomocou tohto denníka sa ti bude ľahšie začínať, ale tiež zotrvávať pri svojom rozhodnutí dosiahnuť cieľ! Zaujíma ťa, ako vyzerá? My sme presvedčené, že budeš nadšená, preto ti ho pri príležitosti Dňa žien pri nákupe jedného z vybraných bestseller balíčkov podarujeme zdarma! Pretože tvoj úspech je pre nás to najdôležitejšie!

Vyber si z týchto balíčkov a získaj motivačný denník ako darček »

A nezabudni! Ak máš akékoľvek otázky alebo potrebuješ radu, kedykoľvek nám môžeš napísať na našich sociálnych sieťach alebo na info@tummytox.sk

Tvoj TummyTox tím <3

Produkty pre Vás