TUMMYTOX blogs.

Tuk mizne a mizne a... mizne!

L-karnitín je veľmi známy spaľovač tuku – jeho popularita rastie, pretože pomáha dievčatám po celom svete dostať sa do svojej životnej formy. Ale čo, ak chcete výsledky hodín a hodín cvičenia... bez hodín a hodín cvičenia? Aj tu dokáže L-karnitín výborne pomôcť – ale sám osebe možno nebude stačiť.

image

Uvedomujeme si, že väčšina z nás nemá hodiny a hodiny na to, aby makala na svojih zadkoch v posilke. Takže, treba vymyslieť niečo, pre dievčatá, ako sme my. A to niečo je Carni Fit! Okrem L-karnitínu totiž obsahuje aj vysokokvalitný extrakt z guarany, ktorý aktivuje spaľovanie tuku a predlžuje jeho trvanie, a horčík, ktorý pomáha svalom uvoľniť sa a regenerovať.

Ok, tak načo vlastne L-karnitín je?

Je to esenciálna aminokyselina, ktorá má 3 mimoriadne dôležité funkcie:

  • Funguje ako akýsi "kamión", ktorý preváža mastné kyseliny do mitochondrií, kde sa ako palivo využívajú na tvorbu energie.
  • Spomaľuje tvorbu kyseliny mliečnej – to je tá vec, ktorá spôsobuje, že sa cvičením unavíme.
  • Redukuje tvorbu metabolického odpadu počas cvičenia – to znamená, že môžeš cvičiť dlhšie a zregeneruješ sa rýchlejšie.

Na výrobu nášho produktu Carni Fit sme vybrali len to najlepšie z najlepšieho najčistejšiu formu L-karnitínu na svete, ktorá pochádza zo Švajčiarska a zaručene ťa ohromí.

Guarana – amazonský termospaľovač tuku

Plod guarany je malé smiešne ovocie, ktoré vyzerá trošku ako ľudské oko. Ale čo je zaujímavejšie, obsahuje množstvo prírodných látok, ktoré posilňujú metabolizmus: kofeín, teofylín a teobromín. Sú tiež bohaté na antioxidanty, ktoré chránia organizmus pred voľnými radikálmi, a tým spomaľujú proces starnutia. Uhuu, ostaneme navždy mladé!

Carni Fit

Kapsuly Carni Fit sú navrhnuté špeciálne pre ženy. Štúdie ukázali, že dokáže spaľovať o 16% viac tuku a pomáha chudnúť 5-krát rýchlejšie! To znamená, že s 20-minútovým cvičením môžeš dosiahnuť výsledky 100-minútovej makačky! A nie len to, Carni Fit zabezpečí, že procesy spaľovania tuku v tele budú pôsobiť aj po tom, čo docvičíš.

S Carni Fit kapsulami k plochému brušku a fit stehnám!

 

 

Dá sa to ešte rýchlejšie? Dá! S novými Carni Max Shots! 


Najčistejší l-karnitín v ešte koncentrovanejšej forme v 10 ml fľaštičkách s extra rýchlym vstrebávaním. 
Vyskúšaj našu horúcu NOVINKU