TUMMYTOX blogs.

TummyTox tréning #3: Nikdy to nebude ľahšie. Iba ty budeš stále silnejšia.

Posledný pracovný deň venujeme pevnému zadku a krásne formovaným nohám a brušku. 

image

1. KOLO: cviky na nohy a zadok

1.  cvik: Pravou nohou spravými výpad, ľavú držíme natiahnutú. Ruky vbok a s rovným chrbtom klesneme hlbšie do výpadu. To isté s ľavou nohou. Zopakuj 10-krát na každú nohu. 

2.  cvik: Nasledujú drepy s výskokom. Kolená pri drepe nesmú predbehnúť prsty na nohách. Chrbýt je rovný. Z nízkeho drepu sa odraz a vyskoč vysoko do vzduchu. Zopakuj 10-krát.

image

Vieš, čo nasleduje... pitný režim a minúta pauzy.

2. KOLO: cviky na brucho

1. cvik: Začni v planku a poriadne napni brucho, lebo len tak si môžeš udržať rovný chrbát. Najprv sa dotkni pravým kolenom ľavého lakťa, potom ľavým kolenom pravého lakťa. Zopakuj 10-krát na každú nohu.

2. cvik: Ľahni si na chrbát, dvihni nohy pokrčené v 90-stupňovom uhle a napni brušné svaly, aby si pritlačila kríže na podložku. Ruky daj za hlavu a striedavo dvíhaj hornú časť tela - pravým lakťom k ľavému kolenu, ľavým lakťom k pravému kolenu. Zopakuj 10-krát na každú stranu.

image

Minútka pauzy.

3. KOLO: cviky na zadok a nohy

1. cvik: Priprav si vyvýšenú podložku (taburetka, nižšia stolička, stupienok) a vylož na ňu pravú nohuPrenes váhu na hornú nohy a silou (nie rýchlo) dvihni ľavú pokrčenú nohu vysoko pred seba. Zopakuj na každú nohu 10-krát.

2. cvik: Pravou nohou spravými výpad, ľavú držíme natiahnutú. Ruky vbok a s rovným chrbtom klesneme hlbšie do výpadu. To isté s ľavou nohou. Zopakuj 10-krát na každú nohu. 

image

Oddýchneme si, napijeme sa a pokračujeme.

4. KOLO: cviky na ruky

1. cvik: Priprav si vyvýšenú podložku (taburetka, nižšia stolička, stupienok) a sadni si k nej chrbtom a opri sa o ňu rukami. Rukami sa spúšťaj hore a dole. Zadok je stále vo vzduchu. Zopakuj 10-krát. 

2. cvik: Toto poznáš ako ženské kliky. Urob polohu dosky na kolenách, chrbát musí ostať rovný (napni brušné svaly). Pokrč ruky do 90-stupňového uhla a znova vystri do východiskovej polohy. Zopakuj 10-krát.

image

Posledná pauza a posledné kolo. 

5. KOLO: kardio 

1. cvik: Nohy na šírku bokov. Prstami pravej ruky sa dotkni ľahej nohy a potom opačne - ľavou rukou k pravej nohe. Potom výskok s rukami nad hlavou a vystretými nohami. Zopakuj 10-krát. 

2. cvik: Vysoký výskok s doširoka natiahnutými rukami aj nohami. Po výskoku zaujmi polohu planku a vydrž v nej 15 sekúnd. Zopakuj 5-krát.

Booty Tone pre dokonale formovaný zadok!

Vyskúšaj revolučný výživový doplnok Booty Tone! Topí tuk na zadku, stehnách a bruchu a preprogramuje bunky, aby neukladali tuk!