TUMMYTOX blogs.

Toto je najlepšie duo čajov na chudnutie!

Ak si jedna z tých, ktoré milujú čaje, a navyše by si chcela ploché bruško bez nadbytočného tuku a pocitu nafúknutosti, potom je práve toto tá najlepšia voľba pre teba!

Naše čaje Daily Kick & Sleep Tight nie sú len chutné, ale navyše naozaj fungujú. Dovoľ, aby sme ti vysvetlili, prečo sú tou najlepšou kombináciou čajov na chudnutie...

image

Ak chceme prinútiť telo spaľovať tuk, musíme ho najprv očistiť

Naše čaje sú skvelým mixom zložiek na detoxikáciu a spaľovanie tuku. A preto sú jednoducho najlepšou kombináciou na chudnutie. Ako vlastne fungujú?

Sleep Tight čaj očistí tvoje telo počas noci, aby si sa ráno zobudila svieža a pripravená na spaľovanie tuku.

No a ráno prichádza na scénu Daily Kick, ktorý ti dodá energiu a spaľuje tuk počas dňa. A nie, nie je to žiadne sci-fi, Daily Kick a Sleep Tight obsahujú zložky, ktoré to naozaj umožňujú!

Zelený čaj pomáha chudnúť

Najdôležitejšou ingredienciou v čaji Daily Kick je zelený čaj. Niekoľko štúdií dokázalo, že flavanoidy a kofeín v zelenom čaji zvyšujú oxidáciu tuku a zlepšujú aktívnosť inzulínu. Podľa jednej štúdie tí, ktorí konzumovali zelený čaj, schudli priemerne 1,5 kg za 12 týždňov bez toho, aby menili stravovanie.

Mení tukové zásoby na energiu

Mix zeleného čaju, žihľavy, feniklu, púpavy a rasce v čaji Daily Kick dodáva energiu, eliminuje nadúvanie a posilní metabolizmus. Okrem zeleného čaju je dôležitou zložkou púpava. Tá pomáha vylučovať z tela toxíny a nadbytočnú vodu, ktorá spôsobuje, že vyzeráme "objemnejšie" než v skutočnosti sme. Vďaka kombinácii so zeleným čajom spaľuje tuk a mení ho na energiu!

Oddýchni si a spi ako bábätko

Cítiš, že v poslednom čase zle spíš? Ako si sa cítila dnes ráno? Vyčerpane, malátne a bez nálady? Unavený nie je len tvoj mozog a telo, ale cítia sa tak aj tvoje tukové bunky! Super ingrediencie v čaji Sleep Tight (pomarančová kôra, mäta, citrónová tráva, medovka a chmeľ) tvojmu telu pomôžu sa v noci dobre zrelaxovať a pripravia ťa na nový deň – bez stresu. Aj tvoje telo potrebuje byť pripravené na nové kolo spaľovania tuku!

Chmeľ nie je len v pive

Cítiš sa aj ty lepšie a uvoľnenejšie, keď vypiješ pivo? Za to nemôže len alkohol, v skutočnosti hlavnou zložkou piva, ktorá nás uvoľňuje, je chmeľ. A ten sa nachádza aj v našom čaji Sleep Tight! Chmeľ je výborný na relaxáciu, znižovanie stresu a prirodzene kvalitnejší spánok!

Čarovná mäta

Ďalšou dôležitou zložkou čaju Sleep Tight mäta pieporná. Pomáha regenerovať telo cez noc a podporuje tiež proces nočného spaľovania tuku. S jej pomocou sa telo úplne uvoľní a ty sa vyspíš do ružova. Ráno budeš pripravená na efektívne chudnutie.

Najlepšie duo čajov na dokonale účinné chudnutie Daily Kick a Sleep Tight  obsahuje starostlivo vybrané prírodné ingrediencie, ktoré ti pomôžu dosahovať tvoje ciele. S nimi si prečistíš telo, zbavíš sa nadúvania a nadváhy. Sú dokonale prírodné a môžeš ich užívať ako dlho chceš - na to, aby si dostala telo späť do formy, alebo aby si si udržala svoju TOP štíhlu líniu. Ty rozhoduješ!

Objednaj si ich hneď.

Produkty pre Vás

DETOX & CHUDNUTIE
-40%
Špeciálna cena 14,90 € Bežná cena 24,99 €
Zobraziť produkt