TUMMYTOX blogs.

Tajomstvo vyvážených hormónov štítnej žľazy

Ako žena si to už pravdepodobne počula: „Po tridsiatke je prirodzené pribrať“ a „Po tehotenstve už telo nikdy nie je také ako predtým“ alebo „Je nemožné udržať si postavu dvadsiatničky po celý život“... - ale tieto príbehy majú aj druhú stranu. A návrat k menšej veľkosti nie je „mission impossible“. 

image

Tvoja štítna žľaza potrebuje podporu!

Ak sa stále stravuješ rovnako a tvoja fyzická aktivita sa nezmenila, ale tvoja hmotnosť sa zvýšila, môže byť na vine tvoja štítna žľaza. Nemusí to byť nevyhnutne vážne, znamená to len, že sa štítna žľaza mohla trochu spomaliť

Ako to súvisí s priberaním?

Štítna žľaza je orgán v tvare motýľa, ktorý sa nachádza pod hrtanom. Zohráva kľúčovú úlohu pri spotrebe kalórií. Štítna žľaza je kľúčová pre metabolizmus, ovplyvňuje množstvo ďalších telesných funkcií a kontroluje, koľko energie vydáme. Keď sa štítna žľaza spomalí, môžu sa spomaliť aj všetky tieto procesy vrátane spaľovania tukov

Čo sa dá urobiť?

Najčastejšími príčinami nedostatočnej činnosti štítnej žľazy sú stres a nedostatok základných živín. Preto ti odporúčame, aby si vyskúšala niektoré metódy na odbúranie stresu ako spôsob zmiernenia príznakov.

Nemusí to byť práve joga alebo meditácia, hoci to sú dva veľmi dobré spôsoby uvoľnenia. Existuje mnoho spôsobov, ako dopriať mozgu oddych: prechádzka v prírode, čítanie knihy, počúvanie hudby, stretnutie s priateľmi, relaxačná masáž...

Našla si džínsy, ktoré ti nesedia... 

Teraz stojíš pred rozhodnutím: zostať v presvedčení, že sa s tým nedá nič robiť, alebo prevziať späť kontrolu nad svojím životom.

Ak si si vybrala druhú možnosť, pravdepodobne si si položila otázku: "A ako to mám urobiť?" Na začiatok: musíš stimulovať svoju štítnu žľazu. Našťastie sme našli úplne prirodzený spôsob, ako to urobiť.

Thyroid Balance - pre štítnu žľazu v top forme

Pokiaľ ide o najdôležitejšie živiny pre dobrú funkciu štítnej žľazy, Thyroid Balance má všetko. 

Kapsuly obsahujú aminokyselinu L-tyrozín, chaluhu bublinatú (dobrý zdroj jódu), schizandru a bazalku posvätnú na účinnejšie odbúravanie stresu. Extrakt zo živice guggul zabezpečuje optimálnu rovnováhu hormónov štítnej žľazy a podporuje vstrebávanie jódu. Pridali sme aj dôležité minerály, ako sú zinok, selén a mangán. 

Postaraj sa o to, aby tvoja štítna žľaza bola v najlepšej kondícii s Thyroid Balance!

Produkty pre Vás

CHUDNUTIE
-50%
Špeciálna cena 21,90 € Bežná cena 43,98 €
Zobraziť produkt
KRÁSA
-45%
Špeciálna cena 29,99 € Bežná cena 54,98 €
Zobraziť produkt