Hormón štíhlosti - najlepší spojenec pri chudnutí!

Hormóny sú chemickými poslami tvojho tela a zohrávajú dôležitú úlohu v mnohých telesných funkciách. Všetci vieme, že môžu byť zodpovedné za bolestivú menštruáciu a problémy s akné - ale vedela si, že existuje hormón, ktorý pomáha spaľovať kalórie?

image

Adiponektín - "hormón štíhlosti"

Ak sa snažíš zhodiť nadbytočné kilogramy, tento hormón môže byť tvojím novým najlepším priateľom. Adiponektín je bielkovina tvorená v tukových bunkách, ktorá zvyšuje schopnosť svalov využívať sacharidy a tuky na energiu.

Nazýva sa tiež "hormón štíhlosti" a zohráva kľúčovú úlohu v ľudskom metabolizme: pomáha regulovať tvoju hmotnosť tým, že pomáha kontrolovať hladinu glukózy v tele a účinnejšie spaľuje tuky.

Výskum** ukazuje, že jedinci s nadváhou a obezitou majú nízku hladinu adiponektínu, avšak zvýšenie adiponektínu je významne spojené so zmenšením obvodu pása a pomáha ti tiež kontrolovať telesnú hmotnosť.

Našťastie existuje spôsob, ako zvýšiť produkciu adiponektínu a začať spaľovať tuk ako profesionál!

Naštartuj svoj "chudý" hormón na plné obrátky!

Zoznám sa s Booty Tone, tvojím novým spojencom. Tieto kapsule sú bohaté na antokyány z pomarančovej šťavy, katechínyzo zeleného čaju a kapsaicíny z kajenského korenia, ktoré pomáhajú stimulovať hnedý tuk. Kapsuly Booty Tone ti pomôžu rozpustiť tuk v problémových partiách, ako sú zadok, brucho a boky.

Podľa štúdií** stimulácia aktivity hnedého tukového tkaniva môže pomôcť rozpustiť ďalších 500 kalórií denne!*

Používatelia po 12 týždňoch schudli v priemere 3 kg!*

Vďaka dennému príjmu 400 mg hlavnej účinnej látky Booty Tone - extraktu z červeného pomaranča Morosil® - a zdravej strave sa 30 účastníkom našej klinickej štúdie s nadváhou podarilo:

  • rozpustiť až 7,5 cm* okolo pása

  • schudnúť až 6 cm* v oblasti bokov a stehien

  • schudnúť až 50 %* tuku v oblasti brucha

  • znížiť telesnú hmotnosť v priemere o 3 kg*

  • Znížiť index telesnej hmotnosti (BMI) v priemere o -1,1 jednotky*!

image

Získaj zadok svojich snov - vyskúšaj BOOTY TONE teraz v ponuke 1+1 ZDARMA!

*Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.

**Zdroje

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16634986/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK537041/

https://www.nature.com/articles/npjamd201513

https://academic.oup.com/jmcb/article/8/2/93/2459553

https://atlasbiomed.com/blog/adiponectin-levels-and-functions/