TUMMYTOX blogs.

VIOLETA: „Splnil sa mi sen - schudla som 10 kíl*!"

Zadržiavanie vody, nepravidelná strava, menopauza a mnoho ďalších vecí môže mať vplyv na hmotnosť, náladu a sebavedomie žien. Poznáme tento príbeh, niektoré ho dokonca aj žijeme. Predstavíme vám ženu, ktorá bola spočiatku veľmi skeptická voči našim výrobkom, ale po ich vyskúšaní z nich bola veľmi nadšená!

*[Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]

image

Moja cesta k TummyTox

Violeta je 48-ročná dáma a jej príbeh, rovnako ako mnoho iných, opisuje pomerne zložitú cestu v boji s nadváhou a nízkym sebavedomím.

„Volám sa Violeta a mám 48 rokov. Najprv musím spomenúť, že mám hypotyreózu (nadprodukciu hormónov štítnej žľazy), trpím nespavosťou a som v menopauze. Veľa rokov som zápasila so zlým trávením a zadržiavaním vody. Potom, čo som sa liečila pre vyššie uvedené problémy, som pribrala niekoľko kilogramov."

Neúspešné pokusy o chudnutie

„V prvej fáze som vyskúšala rôzne prísne diéty... avšak neúspešne. Vyskúšala som výživové doplnky, aby som z tela dostala prebytočnú vodu. Tie však mali negatívny vplyv na moje obličky. Bola som úplne zúfalá."

Ďakujem TummyToxu za to, že som sa našla

"Na jeseň roku 2017 našla moja dcéra TummyTox na internete. Objednala mi čaje na deň a noc."

„Po niekoľkých dňoch som si všimla zníženie chuti do jedla, lepšie trávenie a pokojný spánok. Nemala som tak často potrebu jesť a nejedla som také veľké porcie. A tak sa mi podarilo zhodiť 10 kíl za 6 mesiacov*."

*[Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]

Vždy verná ružovej

„Za posledné 2 roky som vyskúšala niekoľko TummyTox produktov a som plne spokojná s účinkami a výsledkami, ktoré som vďaka nim dosiahla. Odporučila som produkty TummyTox aj priateľkám a teraz som sa rozhodla podeliť o svoje skúsenosti aj s ostatnými."

Ktoré produkty Violeta užívala?

Violeta začala čajmi Daily Kick & Sleep Tight, potom pridala čaj Skinny Me Tea a kapsuly Slimbiotics.

Produkty pre Vás

DETOX & CHUDNUTIE
-40%
Špeciálna cena 14,90 € Bežná cena 24,99 €
Zobraziť produkt