TUMMYTOX blogs.

Veronika: „TummyTox a ja sme dokonalý pár!“

Veronika je fakt superžena. Vlastní online obchod a popri tom študuje pracovnú psychológiu. Pri takom plnom dennom programe si len ťažko nájde čas na cvičenie a plánovanie zdravého stravovania. Kto by sa jej čudoval? 

image

Veronika: „Musela som postaviť na prvé miesto seba“

„Vždy bolo pre mňa dôležité mať zdravé zvyky. Kedysi som rada športovala, no postupne som začala mať čím ďalej, tým menej energie a času na starostlivosť o svoje telo.“ Ocitla sa v začarovanom kruhu.

Veronika sa začala vo svojom tele cítiť zle. „Rástlo mi brucho. Všimla som si, že som veľmi rýchlo unavená, mala som starosti o svoje zdravie. Zladiť prácu a štúdium je veľmi náročné, preto som musela na prvé miesto postaviť seba.“

Jedno popoludnie prišlo uvedomenie: „Pozerala som si fotky z čias, keď som ešte pravidelne cvičila. Nemohla som uveriť, ako dobre som vyzerala. Vtedy som sa rozhodla, že je čas, aby som tú super postavu získala naspäť,“ hovorí nám Veronika. 

„Vedela som, že popri cvičení a diéte potrebujem ešte niečo navyše,“ priznáva. Na Instagrame našla TummyTox a začala ho trochu skúmať.  „Prekvapili ma všetky tie prírodné zložky a široký výber produktov. Vybrala som si balíček Ako pierko. Bolo to najlepšie rozhodnutie, aké som kedy urobila.“

Tento 2-fázový program je vytvorený s cieľom pripraviť telo na chudnutie a konečne dosiahnuť poriadne výsledky!

1. fáza – čistenie a regenerácia

Veronika začala svoje TummyTox putovanie s čajmi Daily Kick & Sleep Tight, s ktorými rýchlo zaregistrovala prvé účinky: „Prvé výsledky som si všimla už po 1 týždni užívania čajov Daily Kick & Sleep Tight. Pila som ich, aby som si pripravila telo na intenzívnejší detox a chudnutie s ďalšími produktmi.“

V prvom týždni TummyTox čaje zdvihli Veronikinu dennú úroveň energie a pomohli jej očistiť a regenerovať telo:  „Po 7 dňoch som lepšie spala, ráno som nemala problém zobudiť sa a moje brucho už nebolo také nafúknuté ako predtým.“ Veronika bola pripravená na ďalší krok!

2. fáza – formovanie tela

Po fáze čistenia prišiel čas, aby si Veronika začala formovať vysnívanú postavu. Na odstraňovanie nadbytočnej vody, detoxikáciu a zlepšenie trávenia pila Cleanse Drink s úžasnou jahodovou príchuťou. Happy Enzymes zlepšili jej trávenie a absorpciu živín. Vďaka Slimbiotics si zlepšila kvalitu črevnej mikroflóry a zbavila sa nadúvania.  

Pomocou týchto produktov schudla bez extra veľkého úsilia. „Cítim som sa ľahká ako pierko. Mám oveľa viac energie a lepšie spím. Najlepšie je však to, že som sa zbavila kíl navyše!“

„TummyTox a ja sme dokonalý pár“

Teraz je Veronika dokonale motivovaná a je na dobrej ceste získať späť svoju vysnívanú postavu. S podporou TummyTox je to jednoduchšie ako kedykoľvek predtým! „Necítim už nutkanie zjesť celú tabuľku čokolády. Kedysi som zjedla aj 2 čokolády denne! Dnes si bez výčitiek dám už len zo dve kocky a viac nepotrebujemTummyTox a ja sme dokonalý pár,“ smeje sa. 

A aká je budúcnosť našej mladej podnikateľky? „Som ešte len na začiatku svojej cesty za vysnívanou postavou, ale už teraz vidím neuveriteľné výsledky. Zaujíma ma, aký bude konečný stav!“ No, my Tummy dievčatá môžeme s istotou tvrdiť, že Veronika môže dosiahnuť všetko, čo si zaumieni.