Luana: „O mesiac neskôr som mala 65 kíl!*“

Ahoj, som Luana Cardoso! V prvom rade musím povedať, že som veľmi vďačná za vašu náklonnosť a za to, že ste neuveriteľnou značkou. Verte mi, hľadala som veľa a testovala veľa vecí, ale nikdy som nevidela nič podobné ako TummyTox, čo okrem toho, že všetko sa používa jednoducho, naozaj spĺňa aj požadovaný účinok.

Trápenie s nadváhou... hm, no pred 3 rokmi som začala priberať a stratila som všetku motiváciu, už som sa o seba nestarala a tak to bolo 3 roky! Samozrejme, nadváha ovplyvnila hlavne moju náladu, pretože mi znížilo sebavedomie a chuť čokoľvek robiť, dokonca aj ísť na prechádzku.

image

Produkty TummyTox som začala užívať vo februári a mala som 70 kg a veľmi som chcela schudnúť. Aj preto, že keď som začala pracovať, kvôli "nedostatku času" som ešte viac stratila chuť začať lepší život.

„Len za prvý mesiac som schudla 5 kíl“


Bola som na 70 kg a naozaj som chcela schudnúť a nájsť spojenca pre moju diétu a začať s  cvičením, pri hľadaní na internete som našla vašu značku. Najviac ma na týchto produktoch zaujali klinické štúdie a tiež skutočnosť, že sa tak jednoducho používajú.

Produkty TummyTox som začala užívať vo februári 2021 a rýchlo som začala pociťovať účinky počas prvých 2 týždňov. Prvé, čo som pocítila, bolo menšie nadúvanie. Potom som stále pozorovala zrýchlenie úbytku hmotnosti, čoraz menšie nadúvanie, ale cítila som viac energie. Keď som začínala, mala som 70 kíl, ale o mesiac neskôr som mala 65. Len za prvý mesiac som schudla 5 kíl.

*Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.

Stala som sa opäť aktívnejším človekom!“


Ja, ktorá som bola predtým dosť vystresovaná, som videla, že mám menej kíl a moja dobrá nálada sa zvýšila. Teraz som sebavedomejšia a cítim sa opäť ako ja. Som opäť aktívnejší človek.

Dnes stále pracujem, ale podarilo sa mi skĺbiť prácu so všetkým ostatným. Myslím, že to nakoniec nebol nedostatok času, ale nedostatok vôle a motivácie.

Odporúčam, pretože sú naozaj spoľahliví a dosahujú výsledky“


Odporúčam TummyTox, pretože sú naozaj dôveryhodnou značkou, ktorá sľubuje a prináša výsledky produktov. Veľmi vám ďakujem za túto príležitosť ukázať ostatným ľuďom, že všetko je možné, ak to naozaj chceme.

Pokračujte tak ako doteraz a s kvalitou svojich produktov a samozrejme ste získali klienta na celý život. Okrem toho mám veľa priateľov a známych, ktorí práve začali skúšať vaše výrobky. A dúfam, že vám budú rovnako šťastní a verní ako ja.

Ďakujem veľmi pekne, naozaj! 

3 najpredávanejšie produkty v jednom balení - výber Luany:


Last Minute Slim obsahuje detoxikačný čaj, ktorý čistí telo, odvodňovací nápoj, ktorý bojuje proti zadržiavaniu tekutín a nadúvaniu, a kapsule, ktoré stimulujú hormón adiponektín na spaľovanie väčšieho množstva tuku.

Draining drink je vynikajúci 100% prírodný drenážny nápoj s malinovou príchuťou, ktorý stimuluje lymfatický systém a odstraňuje prebytočné tekutiny, ktoré bránia chudnutiu. Bude to vynikajúci spojenec, vďaka ktorému sa budete cítiť ľahší, ľahšie a štíhlejšie.
Booty Tone stimuluje adiponektín (hormón chudnutia), ktorý urýchľuje topenie tuku a zabraňuje jeho budúcej tvorbe a zároveň znižuje pocit hladu. To všetko vďaka inovatívnym zložkám a patentovanému zloženiu.
Pure Me Tea je lahodný bylinný čaj, ktorý odstraňuje z tela všetky toxíny a škodlivé látky, ktoré nepodporujú chudnutie, a to vďaka obsahu bylín, ktoré sú známe svojimi očistnými vlastnosťami, ako je zelený čaj, pestrec mariánsky a púpava.

Pre úplnú premenu...


Ak si položíš otázku, koľko času si ochotná venovať úplnej transformácii.... Znejú ti dva mesiace dobre? Pretože presne tak dlho trvá náš program Shine Always, ktorý kombinuje najlepšie produkty pre silný výkon a viac krásy.

Produkty pre Vás

RÝCHLE VÝSLEDKY
-66%
Špeciálna cena 21,99 € Bežná cena 64,97 €
Zobraziť produkt