TUMMYTOX blogs.

Klaudia: Vďaka TummyToxu sa cítim ako taká bomba energie!

Ahojte! Volám sa Klaudia, mám 19 rokov a chystám na vysokú školu - chcem sa stať tou najlepšou učiteľkou tanca. Som šťastný človek. Ale ešte pred mesiacom to tak nebolo

Tancovala som, športovala a milovala život a samu seba, so svojou postavou aj váhou som bola spokojná. Jediný problém bolo zapálené akné, ktoré ma trápilo už od začiatku puberty.

No potom (pred dvoma rokmi) prišla operácia slepého čreva a začala som lenivieť. Nemala som chuť nejak sa hýbať, športovať. Začala som mať trošku nižšie sebavedomie, lebo moje brucho bolo zrazu zničené.

Pozerala som na seba do zrkadla a samu seba som preklínala, prečo som to nechala zájsť tak ďaleko. Postavila som sa na váhu a tá ukazovala 73 kg. Krútila som nad sebou hlavu a vydýchla. Ach jaaj.

image

Sadla som si za počítač a začala vyhľadávať nejaké možnosti. Vyhodilo mi veľmi veľa možností a produktov, ale za neskutočne vysoké ceny, a keďže som študentka, nič z toho neprichádzalo do úvahy.

Keď som uvidela tie ceny, neváhala som

Keď som zbadala značku TummyTox a tie ceny, neváhala som, objednala som si Daily Kick a Sleep Tight Tea na chudnutie a Shine Bright medvedíky a Beauty Drink na pokožku na bruchu, nechty a vlasy.

Prv som bola v očakávaní, aké účinky budú mať tieto produkty. No ostala som veľmi milo prekvapená. Prvé výsledky som zaznamenala asi tak po 4 dňoch*. Samozrejme pritom aj cvičím a upravila som si aj jedálniček.

*[Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]

Za mesiac som schudla 3 kg*

Už asi mesiac užívam produkty, podarilo sa mi schudnúť 3 kg* a som nad mieru spokojná.

image

Produkty TummyTox ma nabili energiou. Naozaj pociťujem zlepšenie metabolizmu, cítim sa veľmi dobre. Zmiernili mi chuť do jedla a mám toľko energie, že by som ju vedela rozdávať.

Keď vypijem Sleep Tight Tea, mám naozaj kvalitný a efektívny spánok. Zobúdzam sa vyspatá, bez stresu, uvoľnená a svieža. Nepotrebujem už ani toľko vyspávať ako pred týmto produktom. Dokonca s týmto čarovným čajíkom chudnem aj počas spánku.

*[Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]

Moja pleť sa hojí

A moja pokožka žiari! Na zapálené akné som vyskúšala už naozaj všetko. No odkedy som začala používať vitamínových medvedíkov Shine Bright, nemám slov. Moja pleť sa hojí. Zapálené akné sa zmiernilo a medvedíky posilňujú aj moje vlasy, o ktoré sa naozaj poctivo starám.

image

Frajer a rodičia sú nadšení

Z môjho okolia si to prvý všimol môj frajer a potom rodičia, všetci boli veľmi nadšení z toho, koľko mám energie a že som začala niečo robiť so svojím životom a nemárnim len tak svoj čas. Využívam ho už naozaj efektívne a kvalitne. Za čo som neskutočné vďačná.

image

Cítim sa ako taká bomba energie!

Odporučila by som TummyTox každému, kto má odhodlanie a vášeň zmeniť svoje staré JA. Každému kto chce byť krásny, milovaný, zdravý, byť nabitý tou dobrou energiou a naplniť svoje sebavedomie.

Zmenila môj objektívny aj subjektívny postoj k samej sebe. Som na seba prísnejšia, ale aj láskavejšia a silnejšia. Hlavne už nestrácam svoj dôležitý čas na hlúposti. Radšej urobím niečo pozitívne, ako by som mala presedieť alebo preležať celý deň.

Som naozaj nakopnutá a cítim sa ako taká bomba energie. Som šťastný človek. A určite v tom mienim pokračovať. Neľutujem, že som si objednala tieto skvelé produkty. Pomocou nich som začala zase aktívne športovať a makať na sebe. Ďakujeeem Vááám