TUMMYTOX blogs.

Joanna: Schudla som 7 kíl za 1 mesiac!*

Joanna vždy pokladala za dôležité žiť zdravým a aktívnym spôsobom života. Bohužiaľ, nátlak pracovných povinností a každodenné problémy jej často hádzali polená pod nohy. Nemala čas na chvíľu relaxu, a už vôbec nie na fyzickú aktivitu a plánovanie plnohodnotného stravovania – všetky to poznáme, všakže?

image

*[Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]

Hektický život

„Nemám stály pracovný čas a často som pod časovým tlakom, čo mi nedovoľuje udržať si pravidelné, systematické stravovanie,” – hovorí. Joanna pracuje v gastronómii, v jednej z populárnych vegánskych reštaurácií v hlavnom meste. Hoci hostia reštaurácie dostávajú na tanier skvelé plnohodnotné jedlá, Joanne sa nedarí držať sa svojho stravovacieho plánu – „Jem rýchlo a niekedy len dvakrát na deň.

Nepravidelné stravovanie sa odráža na sebavedomí a postave

Nepravidelná strava a obedovanie v zhone a strese sa začalo prejavovať na jej zdraví a postave. Celodenný pôst si často nahrádzala večer a dopriala si nezdravé prehrešky alebo toho zjedla veľmi veľa naraz

Mám tiež slabosť pre sladkosti” – priznáva. Mladistvý metabolizmus sa postupne spomalil a Joanna sa vo svojom tele prestala cítiť dobre. „Začala som si všímať, že ma je čím ďalej, tým viac, hlavne na bruchu a stehnách."  Práve preto sa rozhodla siahnuť po produktoch TummyTox. Verila, že s ich pomocou sa jej podarí dostať sa späť do formy. 

„Bolo to najlepšie rozhodnutie, aké som mohla urobiť”

Joanna našla ponuky TummyTox na sociálnej sieti a rozhodla sa vyskúšať niekoľko výrobkov. „Našla som ich stránku na Facebooku a videla som, že s ním ľudia majú dobré skúsenosti, objednala som si v podstate hneď po prečítaní zloženia a účinkov." Prírodné zloženie produktov a ich efektívnosť, a tiež dobré recenzie zákazníkov ju presvedčili, aby sa pustila do dobrodružstva s TummyTox.  Ako ho hodnotí? „Bolo to najlepšie rozhodnutie, aké som mohla urobiť," – hovorí.

Na začiatok si vybrala Night Burner Drink a Flat Tummy kapsuly, aby si zlepšila spánok a zrýchlila metabolizmus.  Vyskúšala tiež Multivitamínové medvedíky, lebo cítila, že jej organizmus potrebuje komplexnú podporu. 

Účinky som videla už po 1 týždni*

„Už po týždni som videla výsledky*” – hovorí Joanna a vymenúva blahodarné účinky výživových doplnkov: „Čím ďalej, tým plochejšie brucho, pocit ľahkosti, necítila som sa taká hladná a bola som menej unavená.

Joana je tiež veľmi spokojná so spôsobom užívania produktov – „Používajú sa extra pohodlne a nápoje navyše skvele chutia!”.

„Každý deň pred spaním vypijem Night Burner Drink, vďaka ktorému vstanem ľahká a bez opuchov. Flat Tummy kapsuly zlepšujú môj metabolizmus a skvelé Multivitamínové medvedíky obohacujú moju stravu o komplex vitamínov.“  

 

Joanna: „Za mesiac som schudla 7 kg!*”

Po prvých uspokojujúcich výsledkoch sa Joanna rozhodla na sebe zapracovať ešte viac a pridala do svojej dennodennej rutiny Fat Burner Drink, ktorý podporuje jej fyzickú aktivitu a stimuluje spaľovanie tuku. 

Za mesiac som schudla až 7 kíl* a cítim sa super a ľahko, čo mi dodáva pocit sebavedomia. Teraz som so svojou postavou spokojná a každý deň vítam s úsmevom,” – zverila sa nám Joanna.  Z jej výsledkov sme ohromení a pôsobia veľmi motivujúco. 

 

Trojitý účinok s tromi produktmi

Produkty, ktoré Joanna otestovala, naši špecialisti spojili v jednom extra balíčku, vďaka ktorému môžeš maximalizovať účinky svojho snaženia.

  • Slim Tummy kapsuly brdzia apetít, hlavne chuť na sladké, vďaka čomu mizne problém s maškretním medzi hlavnými jedlami a prijímaním prázdnych kalórií.
  • Night Burner Drink sa postará o pokojný a hlboký spánok, vďaka ktorému sa tvoja pečeň lepšie zregeneruje. Kondícia pečene značne vplýva na chudnutie – ak je pečeň stukovatená, nadbytočné kilá sa hromadia okolo pásu a vnútorných orgánov. Ak ju zregeneruješ a očistíš, bude sa ti ľahšie spaľovať nadbytočný tuk. 
  • Fat Burner Drink je silný spaľovač tuku, ktorý nakopne tvoj metabolizmus a zrýchli spaľovanie kalórií. Vďaka obsahu L-karnitínu výborne podporuje telo pri fyzickej námahe tým, že zvyšuje efektívnosť cvičenia a prispieva k regenerácii svalov po cvičení. 

*[Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]

Produkty pre Vás