Helena: „TummyTox prevrátil moje predstavy o diétach hore nohami.“

Buď úprimná, kedy si sa naposledy tešila, že konečne začneš s novou diétou? Pomyslela si si niekedy: „Som tak rada, že držím diétu?“ Ani my nie!

Väčšina z nás si diétu predstavuje ako niečo ťažkopádne, čo nám kazí zábavu a náladu. Veď ak chceme schudnúť, musíme sa úplne vzdať sladkostí a nezdravých jedál, cítiť sa stále nepríjemne a bojovať s neustálymi chuťami, však?

Helena mala rovnaký pocit - kým neobjavila TummyTox...

image

Prvýkrát po 16 rokoch sa jej podarilo nájsť motiváciu na chudnutie

Určite poznáš aj ty niekoho, kto nejako nikdy nepribral, hoci sa zdá, že neustále je. Helena bola kedysi rovnaká, kým nezačala stresujúcu kariéru manažérky vo firme na správu majetku.

„Bývala som veľmi štíhla, ale to bolo pred 16 rokmi, potom prišla zmena životného štýlu, prvé tehotenstvo pred 10 rokmi a druhé tehotenstvo pred 1,5 rokom.

Predtým, ako som začala používať produkty TummyTox, som bola neustále veľmi unavená a nemala som motiváciu starať sa o svoje telo správne.“

Prvé zmeny zaznamenala už po niekoľkých dňoch*.

„Začala som používať Tummytox, pretože sa mi páčilo, že výrobky sú vyrobené z prírodných zložiek, a tiež sa mi páči spôsob, akým sa pristupuje k chudnutiu.

Výrobky TummyTox som začala používať koncom augusta 2020, kúpila som si hneď celý balíček.

Prvé zmeny som zaznamenala o niekoľko dní neskôr, ale veľké zmeny prišli až o mesiac neskôr.

Mala som viac energie, bola som menej vystresovaná, váha mi klesala normálnym tempom, bola som menej nafúknutá, a čo ma motivovalo ešte viac, bola skutočnosť, že mi nohavice začali byť príliš veľké,najmä na bruchu!“

Je pre ňu ľahšie prekonať chute a stať sa opäť štíhlou

Keďže stále rada konzumuje nezdravé jedlo, musí častejšie prekonávať chute. Zistila však, že s malou pomocou je to pre ňu oveľa jednoduchšie.

„TummyTox postavil na hlavu moje chápanie diéty. Stále z času na čas zjem nejaké nezdravé jedlo, ale vďaka mnohým článkom dostupným na stránke a bezplatným cvičeniam mám teraz väčšiu motiváciu zlepšiť svoj život a telo a konečne sa dostať tam, kde chcem byť.“

Aj ty sa môžeš vydať na "Misiu perfektná letná postava".

Medzi produkty, ktoré Helene najviac pomohli, patrí čajové duo Daily Kick Tea a Sleep Tight Tea, ktoré pije každý deň so svojím manželom. Čaj Daily Kick im pomáha začať stresujúci deň a čaj Sleep Tight im pomáha večer relaxovať a zlepšuje kvalitu spánku. Z času na čas pije aj nápoj Night Burner, aby schudla počas spánku.

 

K jej skvelým výsledkom prispel aj Draining Drink, ktorý vyplavuje z tela prebytočnú vodu a toxíny.

Užíva aj kapsule Happy Enzimes, ktoré jej pomáhajú pri trávení, a kapsule Booty Tone, ktoré aktivujú "hormón chudnutia" adiponektín, ktorý stimuluje spaľovanie tukov.

Získaj jeden z našich balíčkov, ktoré obsahujú väčšinu týchto produktov so super zľavami! 

Produkty pre Vás

SPAĽOVANIE TUKU
-57%
Špeciálna cena 33,90 € Bežná cena 79,66 €
Zobraziť produkt