5 jednoduchých tipov pre perfektnú postavu na pláž.

Začalo sa odpočítavanie do prázdnin a s ním aj nočná mora "testu plaviek". Keď myslíš na všetky tie zbytočné kilá, ktoré musíš zhodiť ešte pred tým, ako sa predvedieš v bikinách, tiež horúčkovito hľadáš na internete rady, ako znížiť hmotnosť a nepríjemnú celulitídu? Nie si sama!

Našťastie sa však naši redaktori vydali hľadať 5 nevyhnutných tipov, ktoré môžeš urobiť aj na poslednú chvíľu, aby si získala úžasnú postavu pripravenú na pláž.

image

Hoci je času málo a test do plaviek je za rohom, odborníci sa zhodujú: je zbytočné zbavovať sa všetkého drastickými diétami, ktoré spôsobujú len jojo efekt, stačí si vybrať malé každodenné triky. Tu je 5 najlepších tipov, ktoré sa dajú ľahko dodržiavať a ktoré ti pomôžu získať dokonalú postavu.

1. Význam detoxikácie

Detoxikácia nie je zodpovedná len za odstránenie toxínov z tela, ale zohráva dôležitú úlohu, ak chceš schudnúť. Účinná detoxikácia môže skutočne naštartovať tvoj metabolizmus a zlepšiť trávenie, aby tvoje telo mohlo začať spaľovať prijaté kalórie, ako aj zlepšiť vzhľad pomarančovej kože.

Tip: Pre jednoduchú detoxikáciu začni tým, že do svojho ranného režimu zaradíš bylinné čistiace čaje alebo odvodňujúce nápoje, ktoré môžeš piť počas celého dňa. 

 

2. Už žiadne drastické diéty, zvoľ rovnováhu

Je všeobecne známe, že diéty na poslednú chvíľu pred odchodom na dovolenku nikdy neprinesú želané výsledky. Ak sa chceš zbaviť nadbytočných kilogramov a spľasnúť brucho, jednoducho uprednostni zeleninu a bielkovinové potraviny s nízkym obsahom tuku a bohaté na vlákninu, vylúč perlivé nápoje a cukor. 

Tip: Je pre teba ťažké vzdať sa sladkostí alebo chipsov? Vyskúšaj diétu 80/20 - viac ako diéta je to takmer životný štýl, ktorý zahŕňa konzumáciu 80 % potravín zdravým spôsobom a 20 % potravín podľa vlastného jazýčka, na čo máš chuť, len to nepreháňaj s množstvom. Menej je viac, pamätaj!  

3. Ako si nájsť čas na cvičenie?

Bohužiaľ, vzhľadom na náš životný štýl si nie vždy nájdeme čas na cvičenie. Riešenie? Začni praktizovať fyzickú aktivitu jednoducho tým, že sa rozhodneš zmeniť svoje návyky, uprednostniť schody pred výťahom, vybrať sa na návštevu priateľa pešo alebo na bicykli atď. Pri chudnutí je určite dôležitá aeróbna aktivita, po ktorej nasledujú cielené cvičenia s činkami, ale dôležitá je pravidelnosť. Pohyb musí byť každodenný, aby si získala ploché brucho a pevný zadok, o ktorých ste vždy snívali.

Tip: Snaž sa denne hýbať, hoci len 15-20 minút, napríklad skákaním cez švihadlo, po ktorom nasledujú cielené cviky na tú časť tela, ktorá ti spôsobuje najväčšie problémy

4. Cieľ: pevná, tónovaná pokožka bez celulitídy, dosiahnuté!

Už ťa nebaví používať krémy proti celulitíde bez toho, aby si dosiahla želaný účinok? Aby si sa zbavila pomarančovej kože, je potrebné postupovať v 360 stupňoch, masírovať kritické oblasti najmodernejšími krémami proti celulitíde, ktoré zlepšujú mikrocirkuláciu, a zároveň užívať špecifické výživové doplnky, ktoré odstraňujú príčinu zvnútra.

Tip: Klinické štúdie to potvrdzujú - používanie detoxikačných produktov, ako sú bylinné čaje alebo odvodňujúce nápoje a kapsule na spaľovanie tukov, môže pomôcť zlepšiť spaľovanie tukov a odstrániť toxíny z konkrétnych oblastí, čo podporuje zmiznutie celulitídy.

5. Kompletné prírodné riešenie pre rýchle a extrémne výsledky

Ak chceš dosiahnuť dokonalú postavu, ktorú ti budú na pláži obdivovať, ideálnym riešením je okrem zdravej a vyváženej stravy a niektorých športových aktivít aj výber doplnkov stravy na chudnutie, ktoré sa navzájom dopĺňajú.

Vytvorili sme pre teba dokonalé riešenie - balíček Kompletka pre plážovú postavu, ktorý sa skladá z odvodňovacích a detoxikačných produktov s účinnými látkami na odstránenie zadržiavanej vody, celulitídy a toxínov z tela, ako aj z prírodných produktov na spaľovanie tukov, ktoré zlepšujú spaľovanie tukov a znižujú chuť do jedla, aby ste ľahko zhodili neželané kilogramy.

Okrem dosiahnutia hladkej, tónovanej a žiarivej pokožky sme k zoštíhľujúcemu balíčku pridali aj Shaker a Booty Band - posilňovacia guma na cvičenie, ako darček ZDARMA.

Produkty pre Vás