TUMMYTOX blogs.

ÂNGELA: „Z 86,5 kg na 80,9 kg za menej ako 1 MESIAC!"*

Volám sa Ângela Santos a mám 44 rokov. Som vydatá a mám dve krásne deti. Pracujem ako prevádzková asistentka vo veľkej spoločnosti. Onedlho však budem povýšená, čo znamená väčšiu zodpovednosť a v dôsledku toho aj väčšiu viditeľnosť.

Vďaka každodennému stresu a nedostatku času je to vždy telo, ktoré platí za tento životný štýl. Nejem veľa sladkostí, no keď príde hlad, neviem si pomôcť. Som milovníkom varenia a väčšinou neodolám plnému tanieru slaných dobrôt.

* [Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

image

Pred dvoma týždňami som sa rozhodla vyskúšať výrobky z propagovaného balíčku Perfect Transformation. Moja váha bola 86,5 kg a bola viditeľná najmä okolu pásu

„Povedala som si, že za tie peniaze nemám čo stratiť."

Na facebooku som videla reklamy na TummyTox. Zvyčajne hneď nekupujem „zázračné” produkty na chudnutie, ale za takú výhodnú cenu som si povedala, prečo nie. Keď som videla reklamu na balíček len za 22,90 €,  skúsila som šťastie, naozaj som nemala čo stratiť. K tomu všetkému sú väčšinou produkty tohto typu oveľa drahšie, tak prečo nevyužiť výhodnú ponuku. Ingrediencie sa zdali byť naozaj prírodné a návod na použitie relatívne jasný a flexibilný.

Keď produkty dorazili (trvalo to nejakú chvíľu, ale rozhodne stálo za to na ne počkať), rozhodla som sa ich okamžite vyskúšať.

Každé ráno teraz užívám čaj SKINNY ME TEA spolu s jednou FLAT TUMMY kapsulou a po 40-minútovej ceste do práce si dám raňajky. Pol hodinu pred obedom si dám druhú FLAT TUMMY kapsulu a neskôr po večeri pohár FAT BURNER drinku.

„Schudla som 6 kilogramov za menej ako 1 mesiac."

Už zo začiatku som si uvedomovala, že v práci nemám chuť na moje obvyklé desiaty, a to bez pocitu hladu. Vďaka tomu som si dala záležať na výbere obedov a miesto vysoko kalorických jedál, ktoré som zvyčajne vyhľadávala, som sa rozhodla pre zdravšiu variantu, ako sú ryby alebo jedlá s oveľa väčším podielom zeleniny. Rovnako doma pri večeri som zostala u ľahších pokrmov a každým dňom sa moje blúžky a košele zdali väčšie.

Bolo pre mňa viac ako potešujúce, vidieť za tak krátku dobu na váhe číslo 80,9 kg. Najviac prekvapujúci je fakt, že aj keď jem oveľa menej, stále mám pozoruhodne veľa energie.

„Po prvýkrát, od kedy som matkou, som si kúpila šaty!"

Každý organizmus a telo je iné a na každého fungujú iné prípravky, ale pokiaľ to neskúsite, nebudete nikdy vedieť, čo na vás funguje!

Za seba môžem povedať, že sa cítim plná energie, oveľa viac sebavedomá a po prvýkrát, od kedy som sa stala matkou, som si kúpila šaty, v ktorých sa cítim skvelo.

Skúsenosť bola fenomenálna a zvedavosť ma viedla k preskúmaniu zloženia jednotlivých produktov. Okrem prírodných ingrediencií má čaj Skinny Me Tea a nápoj Fat Burner Drink veľmi príjemnú chuť.

Z toho, čo som čítala, sú výsledky ešte lepšie, pokiaľ skombinujete produkty s trochou cvičenia.

Som iba na začiatku cesty a teším sa na ďalšie pokroky a výsledky. 

Odporúčam zdieľať rady a skúsenosti, pretože rada uvidím, že existujú ženy, ktoré sú teraz šťastnejšie a sebavedomejšie a pripravené na novú fázu svojho života.

Trojitý efekt v jednom balení!

Fat Burner Drink, Skinny Me Tea a Flat Tummy kapsule sú tri produkty, ktoré ti pomôžu v boji proti nadbytočným kilám

S nápojom Fat Burner Drink spálíš pri cvičení viac kalórií a zbavíš sa tak kíl rýchlejšie. Kratším cvičením docieliš rovnaké výsledky ako zdĺhavou a namáhavou fyzickou aktivitou. Nápoj obsahuje totiž 100% čistú formu L-karnitínu, ktorý dokáže tukové zásoby v tvojom tele premeniť na energiu.

Skinny Me Tea prírodným a prirodzeným spôsobom zrýchli proces spaľovania tukov tak, že povzbudí metabolizmus k efektívnejšiemu fungovaniu. Často sú dôvodom neúspešného chudnutia aj toxíny, ktoré sa zadržiavajú v tele. Náš čaj preto pôsobí aj detoxikačne.

Flat Tummy kapsule sa postarajú o štíhlú postavu, ploché bruško a zároveň o pocit pohody a neuveriteľnú dávku energie po celý deň!