Andreja: „Vďaka Happy Enzymes sa kvalita môjho života zlepšila!“

Andreja je zamestnankyňa pošty, ktorá vo voľnom čase rada venčí psov a venuje sa turistike. Svoju postavu opisuje ako vysokú a chudú; keď priberie, zmeny sa prejavia najmä v oblasti brucha. 

„Vždy som mala rovnakú postavu, len na strednej škole som mala ešte o 10 kg viac ako dnes, keď mám po päťdesiatke.“

image

Andreja sa cíti dobre vo svojej koži a o svoje telo sa dobre stará: „Snažím sa byť aktívna a zdravo sa stravovať.“ Na čo si musí dávať pozor, je lepok, pretože trpí celiakiou.

S prípravkom TummyTox sa zoznámila prostredníctvom svojej dcéry a je vďačná za to, že našla prírodný, pohodlný spôsob, ako zlepšiť trávenie bez zvýšeného príjmu vlákniny. 

Užívanie 3 kapsúl denne s pohárom vody po jedle je tak pohodlné, ako to len ide!

„Používam Happy Enyzmes už 3 mesiace a som veľmi spokojná!“

„Prvé zmeny som začala pozorovať asi po 1 týždni užívania kapsúl 3-krát denne. Výhody pretrvávajú dodnes!“

Andreji sme sa opýtali na zlepšenia, ktoré sú podľa nej najvýraznejšie: „Kvôli spomínanej celiakii je môj výber potravín bohužiaľ dosť obmedzený. Aj keď som si v jedálničku stále ponechala nejakú vlákninu, musela som vyradiť mnohé potraviny s vysokým obsahom vlákniny. Moje trávenie je kvôli tejto chorobe pod veľkým tlakom. Našťastie mi boli Happy Enzymes veľkou oporou.“

„Zdravie je naozaj bohatstvo!“

„Cítim sa oveľa lepšie, bolesti brucha už nie sú také časté a brucho už nie je také nafúknuté; celkovo mám pocit, že môj život je celkovo kvalitnejší, pretože moje telo funguje normálne. Zdravie je naozaj bohatstvo!“

Andreja navyše s radosťou konštatuje, že sa zlepšil aj jej vzhľad: „Šaty mi teraz sedia oveľa lepšie, keď mám ploché brucho!“

„Môj život sa vďaka TummyToxu zlepšil!“

Pre Andreju bolo zlé trávenie okrem každodenného stresu niečím, čo ju kedysi skutočne obťažovalo a bránilo jej v normálnom živote. „Môj život sa vďaka TummyToxu výrazne zlepšil!

Enzýmy na optimalizáciu trávenia

Ak aj ty potrebuješ podporiť svoje trávenie, náš patentovaný multienzýmový komplex DigeZyme® s 5 hlavnými typmi enzýmov, ti pomôže rozložiť potravu a podporiť trávenie. Obsahuje vápnik, výťažky z kivi a zázvoru, ktoré ruka v ruke podporujú tvoj imunitný systém a znižujú únavu.

Happy Enzymes je výživový doplnok pre tisíce zákazníkov, ktorí sa rovnako ako Andreja a ty, chcú zbaviť nadváhy a detoxikovať pečeň. 

Máš málo tráviacich enzýmov? 

Nadúvanie, kŕče a tráviace ťažkosti by mali byť varovným signálom, že sa v tvojom tele niečo deje. Možno máš málo tráviacich enzýmov, ktoré sú zodpovedné za rozklad potravy na živiny. 

Našťastie všetku potrebnú podporu (a samozrejme zdravú stravu a pravidelný pohyb!) ti poskytne Tummy Tox, a to vo forme kapsúl Happy Enzymes. 

1 kapsula trikrát denne určite udrží tvoje problémy s trávením a metabolizmom na uzde!