TUMMYTOX blogs.

Zbaviť sa celulitídy je naozaj možné!

Aj ty sa s blížiacim sa letom desíš predstavy, že budeš nosiť bikiny a sukne? Sme ochotní sa staviť, že za to určite môže nepriateľ žien číslo jeden - celulitída! Tento tichý nepriateľ sa týka väčšiny z nás, bez ohľadu na vek, hmotnosť alebo životný štýl. 

image

Príčin tejto nepríjemnej pomarančovej kože je naozaj veľa, od hormonálnych porúch až po nesprávnu stravu. Ale otázka, na ktorú chceme všetci dostať odpoveď, je len jedna: dá sa celulitída naozaj odstrániť?

Ako poraziť tú nepríjemnú pomarančovú kožu?

Ak sa aj ty každý rok pred letnou dovolenkou začínaš pripravovať na test plaviek a snažíš sa zbaviť jamiek na stehnách a zadku drastickými diétami, nekonečným opakovaním drepov a kupovaním množstva krémov proti celulitíde bez akýchkoľvek výsledkov, potom je načase, aby si vyskúšala úplne iný prístup! Chceme ti prezradiť tajomstvo: v boji proti celulitíde je veľmi dôležité používať nielen cielené produkty, ktoré pôsobia zvonka, ale odporúča sa užívať aj doplnky stravy, ktoré pomáhajú poraziť pomarančovú kožu zvnútra.

Doplnky s účinnými látkami: najnovší liek proti celulitíde

S pokrokom vedy a objavom úžasných prírodných zložiek, ktoré nielen podporujú chudnutie a spaľovanie tukov v najkritickejších oblastiach tela, ale dokážu aj podporiť mikrocirkuláciu a vylučovanie toxínov z tela, a preto má teraz pomarančová koža svoje hodiny spočítané!

Najlepším spôsobom, ako sa raz a navždy zbaviť celulitídy, je používať nápoje s odvodňujúcimi účinkami, ktoré detoxikujú organizmus a znižujú zadržiavanie vody a celulitídu, a doplnky na spaľovanie tukov, ktoré eliminujú tukové bunky. Okrem toho je veľmi dôležité užívať aj špecifické anticelulitídové doplnky obsahujúce antioxidanty, ktoré zohrávajú kľúčovú úlohu pri odstraňovaní pomarančovej kože.

Medzi najnovšie objavy v boji proti celulitíde patrí výťažok z marcovky, ktorý sme vybrali ako hlavnú zložku kapsúl proti celulitíde Cellulite Reducer. Táto zložka vďaka vysokému obsahu polyfenolov posilňuje cievy, čím zlepšuje mikrocirkuláciu a znižuje nepríjemnú celulitídu. Okrem toho vitamín B obsiahnutý v našich kapsulách pomáha zlepšovať vzhľad pokožky, ktorá je hladšia a pevnejšia.

Kompletné riešenie na rozlúčku s celulitídou

Vďaka 360-stupňovému prístupu k celulitíde je balík proti celulitíde jednoducho ideálny, ak sa chceš nadobro zbaviť pomarančovej kože a mať úžasnú postavu pred letnou dovolenkou! Táto anticelulitídna kúra ti pomôže len za 30 dní*:

  • Prečisti si telo a odstráň zadržiavanie vody pomocou Draining Drink
  • Stimuluj hormón na chudnutie, aby si účinne schudla pomocou kapsúl Booty Tone.
  • Odstráň celulitídu z najkritickejších oblastí tela pomocou prípravku Cellulite Reducer.
  • Vyhlaď a spevni svoju pokožku tým, že obmedzíš tvorbu nových tukových buniek s úplne novým krémom proti celulitíde Cutie Booty.
  • Zlepši mikrocirkuláciu pomocou našej Masážnej kefy.
  • Vďaka fitness posilňovacej gume Booty Band si spevníš svaly cielenými cvikmi na zadok.

*Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.

Vysoko kvalitná posilňovacia guma z kvalitného materiálu, ktorá sa nešmýka a nekrúti

Špeciálna cena 6,99 € Bežná cena 19,99 €
Loading...
Zobraziť produkt