TUMMYTOX blogs.

Odhalenie tajomstva o chudnutí: Kurkuma!

Kurkuma a jeho najaktívnejšia zložka, kurkumín, boli široko preslávené pre ich rôznorodé výhody pre zdravie po stáročia. Vďaka mnohým štúdiám potvrdzujúcim tento fakt, prišiel čas dať šancu tomuto mocnému koreniu, obzvlášť, keď je potrebné sa zbaviť niekoľko navyše kíl v našich novoročných predsavzatiach!

image

Efektívne a prírodné!

Na trhu je more dostupných výživových doplnkov, ktoré nás mätúco ochromujú pri ich výbere. Ak je problém so stratou tuku v okolí brucha niečo, s čím už roky bojujete, rozsiahle štúdie podporované Európskym úradom pre bezpečnosť potravín sú jasné v ich tvrdeniach: siahnite po kurkume pre jej najefektívnejšie účinky pri snahe schudnúť.

Jej mnohé výhody! 

Možno ste zvyknutí na dochucovanie vašeho jedla používať kurkumín, jeho benefity však presahujú lahodnosť kuracieho kari. Ak patríte k nešťastníkom, ktorí bojujú s nadváhou, čítajte ďalej a dozviete sa, prečo by práve kapsuly kurkumy by mali byť vašim výživovým doplnkom. 

Niektoré z výhod kurkumy: 

  • Má schopnosť zabraňovať hromadeniu tukov a zabraňuje ukladaniu tukov na pečeni; 
  • Môže prispievať k udržaniu zdravej pečene;
  • Uľahčuje trávenie;
  • Pomáha podporovať normálnu funkciu pečne;
  • Prispieva k stimulácii tvorby tráviacich tekutín v tele;
  • Môže podporovať funkciu pečene a zlčových ciest;
  • Podporuje trávenie;
  • Prispieva k lepšiemu tráveniu tukov.

Celkom presvedčivé, nie?  

Všetky uvedené výhody hrajú dôležitú úlohu pri chudnutí. Všetci vieme, že dodržiavanie nového režimu sa ľahšie povie, ako urobí, ale zdá sa, akoby kurkuma so svojimi prirodzenými očistnými schopnosťami bola skutočne superhrdinskou ingredienciou, ktorú sme všetci hľadali.

Pečeň je orgánom číslo jedna v našom tele, spaľujúci tuky. Takže je logické, že musíme siahnuť po výrobkoch, s podloženými vedeckými poznatkami, ktoré pomáhajú pri obnove jej rovnováhy. To sa prejavuje prirodzene aj navonok - so žiarivou pokožkou a tonizovaným telom.

Posilnenie nášho imunitného systému a atraktívnejšie telo?

Nie všetky druhy kurkumy sú vytvorené rovnako.

Vždy sa nájde nejaké ale, to ste isto očakávali…

Kurkuma je úžasná, a mali by ste si pridať jej kapsuly do nákupného zoznamu neodkladne, ale je tu drobný háčik: bohužiaľ, kurkuma sa neabsorbuje v krvi

Ak chcete skutočne využiť jej výhody (a popri tom sa vyhnúť skamaniu z neprichádzajúcich výsledkov!), je dôležité si overiť, či sa daný výrobok môže pochváliť vylepšeným vzorcom, ktorý zaručuje biologickú dostupnosť. Naši vedi vytvorili vzorec, v ktorom sa jedna kapsula rovná 11 štandartným 95% kapsulám kurkumínu, čo z nej robí vysokoefektívny doplnok.

Kurkumín je zapúzdrený do micely, čo maximalizuje jeho absorpciu pre dosiahnutie najlepších možných výsledkov: zabezpečuje až 185-krát vyššiu biologickú dostupnosť.

Pridajte k TummyTox Kurckme mierne cvičenie a zdravú stravu a čoskoro naplníte svoje ciele na ceste k schudnutiu. 

Produkty pre Vás

KRÁSA
-45%
Špeciálna cena 29,99 € Bežná cena 54,98 €
Zobraziť produkt