TUMMYTOX blogs.

SOS: prvá pomoc pri sviatočnom hodovaní!

Nepanikárte, Tummy dievčatá! Už vám letíme na pomoc! Lebo vieš, ako sa hovorí, najlepšia liečba je prevencia. Tento rok ti preto pomôžeme zabrániť tomu, aby si nový rok 2021 začala s hrozným pocitom nafúknutosti a nadbytočnými kilami!

image

Všetci vieme, čo nás čaká. Prázdniny, jedlo, vianočné filmy a rozprávky a, povieme to natvrdo, tak, ako to je: prežieranie!

Pretože tento rok strávime ešte viac času doma a povaľovaním sa s tonami jedla, v TummyToxe sme sa rozhodli, že vám celý tento proces musíme pomôcť uľahčiť a umožniť vám, aby ste si jedlo a pitie užívali bez starostí a výčitiek... a bez následkov!

Teraz si zaslúžime krásne sviatky viac, než kedykoľvek predtým

Áno, tento rok budú sviatky vyzerať trochu inak, pravdepodobne nie každý bude mať možnosť stráviť ich so svojimi blízkymi a užiť si ich v mama hoteli, kde je všetko jedlo takééé dobrééé, že by si to najradšej všetko zjedla na posedenie...

Ale bez ohľadu na to si zaslúžime tie najlepšie možné sviatky a zaslúžime si nejakú pochúťku, dva, sladké hriechy a koláče ... Oooo, áno, presne vieme, o čom je reč! Preto vieme aj to, aký pocit príde potom, ale hlavne vieme, ako tomu zabrániť!

Sviatočný SOS balíček

Presne pre také situácie sme narvhli Sviatočný SOS balíček a garantujeme, že ti pomôže:

  • zabrániť sviatočnému nafúknutému brušku
  • spaľovať tuky a kalórie rýchlejšie
  • udržať si predsviatočnú váhu
  • udržať nízku hladinu cukru v krvi
  • očistiť telo od toxínov
  • udržať si fit líniu na silvestrovskú párty

Samozrejme, aj tak ti odporúčame aspoň trochu sa hýbať, pretože nie sme čarovní Santovi škriatkovia. Ale nemáme od nich ďaleko ;)

Keď skombinuješ SOS balíček s trochou pohybu (vieš, že aj pri nízkych zimných teplotách môžeš spaľovať viac kalórií pri cvičení?), žiadne keksy, medovníky a koláče ti nebudú môcť pokaziť tvoju celoročnú snahu.

Tieto sviatky môžeš jesť a piť bez toho, aby si zničila svoju celoročnú snahu a vydretú postavu!

Pripravili sme ti 3 fenomenálne produkty (Skinny Me čaj, Draining Drink a Flat Tummy kapsuly), ktoré obsahujú iba prírodné extrakty, ktoré ti pomôžu rýchlejšie spaľovať tuky, zbavia ťa zavodnenia organizmu a pomôžu udržať si postavu.

Do tohto balíčka sme zabalili VŠETKO, čo potrebuješ na to, aby si tieto sviatky prežila bez tráviacich a iných ťažkostí, aby si si užila dobré jedlo bez výčitiek svedomia a aby si na silvestrovskej párty zažiarila v dokonalých šatách (aj keď budeš oslavovať len doma pred televízorom, pretože, koniec-koncov, na takú dôležitú udalosť sa musíš pripraviť a byť v najlepšej forme, aby si sa mohla pochváliť na Instagrame!)