TUMMYTOX blogs.

Slobodný alebo vo dvojici, nechajte sa tento Valentín rozmaznávať

Milé naše krásky, Valentín sa už čoskoro blíži... ale bez ohľadu na to, či ste momentálne single alebo zadané, chceme, aby ste tento deň prežili v láske sami so sebou!

Nižšie nájdete presné informácie o tom, čo máme na mysli ...

image

Všetci vieme, aké krásne to môže byť, keď strávime tento deň s osobou, ktorú milujeme, a aké katastrofické to môže byť, ak budeme v ten deň sami.

Z tohto dôvodu ideme tento rok otočiť karty. Na tohto Valentína sa do seba zamilujte! Doprajte si nezabudnuteľný deň, rozmaznávajte sa, doprajte si veci, na ktoré bežne nemáte čas! 

Začnite svoj deň obľúbenými raňajkami, doprajte si ich v posteli alebo na gauči pred obľúbeným seriálom. Pripravte si relaxačný kúpeľ alebo sprchu, zapáľte si vonné sviečky, doprajte svojmu telu skrášľovaciu kúru, ktorú kvôli nedostatku času bežne pravidelne vynechávate.

Urobte si krátku prechádzku bez ohľadu na počasie, urobte niečo dobré pre svoje telo, choďte do prírody, relaxujte, dýchajte čerstvý vzduch!

image

Napíšte si milostný list! Sami si priznajte, akí ste naozaj skvelí, napíšte si všetko, čo máte na sebe radi a prečo ste na seba hrdí!

Ak máte v sebe toľko lásky, že sa o ňu musíte podeliť s ostatnými, aj keď nemáte partnera, zavolajte mame alebo najlepším priateľom, venujte im kvety alebo nejaký malý darček. Ukážte im, ako vám na nich záleží - šírte lásku!

Ale dajte najviac lásky sebe, naším heslom TummyTox je Zamilovaná do svojho tela, Zamilovaná do svojho života... a to naozaj chceme! Chceme, aby ste boli zamilované hlavne do seba, pretože ste jedinečné, krásne, múdre, silné a chceme, aby ste si uvedomili!

Starajte sa o seba, a to nielen v tento deň, ale po všetky dni v roku!

Starajte sa o svoje telo, zdravie, krásnu líniu, s tým vám pomôžeme, pretože sme predsa ženy a my najlepšie vieme, čo ženy potrebujú!

Vyberte si ideálny balíček pre seba!

Dosiahnite svoje ciele v oblasti chudnutia pomocou nášho programu Burn it Out. S pomocou našich 3 najpredávanejších drinkov - Night Burner, Draining Drink & Fat Burner spálite viac tuku, odstránite viac zadržiavanej vody a toxínov a získate postavu, ktorá neostane bez povšimnutia.

Draining Drink - lahodný, malinový nápoj, ktorý môžete piť počas dopoludnia a pomáha vám očistiť telo od toxínov a formovať ploché bruško. Fat Burner, zvyšuje vnútornú telesnú teplotu a spaľuje tuk rýchlejšie. Obsahuje najčistejší L-karnitín na trhu, ktorý premieňa telesný tuk na energiu a zabraňuje ukladaniu tuku najmä v oblasti okolo bokov a brucha. Night Burner pomáha lepšie spať, ale tiež pomáha potláčať večerný hlad a túžbu stále niečo chrumkať! Obsahuje 1 000 mg garcínie kambodžskej – tej najčistejšej na trhu. Redukuje pocit hladu, pomáha spaľovať tuk a podporuje rýchle a zdravé chudnutie.

Produkty pre Vás

SPAĽOVAČ TUKU
-53%
Špeciálna cena 27,99 € Bežná cena 59,97 €
Zobraziť produkt
CHUDNUTIE
-50%
Špeciálna cena 21,90 € Bežná cena 43,98 €
Zobraziť produkt