TUMMYTOX blogs.

Novoročné predsavzatia 2020 - ešte nie je neskoro!

Pravdepodobne si sa ocitla v rovnakej situácii ako my, leto skončilo, a vzhľadom na momentálnu situáciu budeme rovnako asi väčšinu času doma... takže koho zaujíma, ako vyzeráme...??

Ale pravdou je, že sa o seba musíme starať, nech už je situácia akákoľvek a starostlivosť o seba a svoje telo nesmieme ignorovať.

Pamätáš si svoje novoročné predsavzatia? Možno sa ti ešte nepodarilo splniť všetky svoje ciele alebo ti ich dovolenka pekne pokazila, ale teraz máš ešte dosť času na to, aby si ich do konca roka splnila.

image

Len si pomysli na to, že ak to teraz vzdáš, bude to oveľa ťažšie, až bude naozaj čas vrátiť sa do formy, a je veľmi vysoká pravdepodobnosť, že to vzdáš znova! Pokús sa to tento rok zmeniť a dosiahni svoje ciele. Postaraj sa o svoje telo HNEĎ TERAZ a my ti pomôžeme vyriešiť problémy, pre ktoré väčšina žien nedokáže schudnúť!

Prečo je pre ženy také ťažké schudnúť?

Nie, nie je to len výplod našej fantázie, pre ženy je oveľa ťažšie schudnúť než pre mužov. Dôvody sú väčšinou skryté v našich telách, takže ak sa ti z niektorého z nižšie uvedených dôvodov nepodarilo dosiahnuť svoje ciele na rok 2020, dnes ti ponúkneme riešenie presne na mieru!

Spomalený metabolizmus?

Ak sa často stretávaš so spomaleným metabolizmom, ver mi, že nie si jediná. Muži majú viac svalov ako ženy a pretože svaly spaľujú viac kalórií ako tukov, majú tiež rýchlejší metabolizmus, štúdie ukázali, že je až o 3 až 10 percent rýchlejší!

Ale pomalý metabolizmus nie je dôvodom, aby si sa vzdala svojich cieľov! S naším čajom Skinny Me Tea môžeš zrýchliť svoj metabolizmus veľmi jednoducho. Stačí len jedna šálka čaju denne a okrem toho, že ti zrýchli metabolizmus, pomáha tiež vylučovať toxíny, ktoré zastavujú chudnutie, a pomocou svojej hlavnej zložky - čaju pu-erh - pomáha spaľovať tuky.

Nedokážeš kontrolovať hlad?

Všimla si si, že si po cvičení hladná tak, že by si mohla zjesť celú chladničku? Je to preto, že po cvičení nám vyskočí hormón ghrelín. Ghrelín vysiela do mozgu správu, že si hladná, zatiaľ čo hormón leptín, ktorý dáva mozgu správu, že si plná, sa ani nehne.

Vedci predpokladajú, že to súvisí so samotnou podstatou nášho tela - plodnosťou a udržiavaním nášho druhu - a je to prirodzený spôsob, ako ženské telo bojuje proti nedostatku energie. Je to teda v našej prirodzenosti a nemôžeme sa tomu vyhnúť.

Ďalším problémom, ktorý ženy často majú, je emočné prejedanie. Sme si isté, že to pre teba nie je nič nové, pretože všetci máme túžbu po niečom sladkom, slanom alebo mastnom, keď máme zlý deň alebo sa hádame s priateľom alebo kamarátkou.

A vedci si všimli ďalšie veci, ktoré sa u žien opakujú... kým sme "single", sme vždy opatrné, čo jeme, ale vo vzťahu začneme jesť veľké porcie, rovnako ako naši partneri! Zaujímavé, že?

Keďže kontrola hladu a porcií u žien môže byť najväčším problémom, máme skvelé riešenie, ktoré ti pomôže dostať hlad pod kontrolu a začať spaľovať tuk: Flat Tummy kapsuly.

Rýchlo to vzdávaš?

Áno, to môže byť veľký problém... stanovíme si cieľ, ale keď začneme cvičiť alebo dodržiavať diétny plán, vzdáme sa veľmi rýchlo. Vždy máme nejakú výhovorku: Mám pred sebou veľa práce, necítim sa dobre, dnes má kamarátka narodeniny a nemôžem odolať tomu lahodnému čokoládovému koláču...

Ako to zmeniť? Začni si viesť denník! Štúdie ukázali, že vedenie denníka môže zdvojnásobiť výsledky chudnutia. A máme ešte niečo lepšie! Motivačný denník. Do neho si môžeš zapísať svoje ciele, aktuálnu situáciu, viesť si diétny denník a nakoniec zapísať výsledky. Týmto spôsobom skutočne uvidíš, akú zmenu si dosiahla!

A dáme ti ho ZDARMA s našou sadou Perfect Transformation, ktorá obsahuje čaj Skinny Me Tea na zrýchlenie metabolizmu a spaľovanie tuku, kapsuly Flat Tummy, ktoré ti pomôžu jesť menej a rozpustiť brušný tuk, a nápoj Fat Burner, ktorý ti dodá viac energie na cvičenie a pomôže rýchlejšie spaľovať tuky!

Nespíš v noci dobre?

Vedci už dávno potvrdili, že 7 - 8 hodín spánku je pre telo ideálnych. A teraz sa ťa pýtame, kedy si naposledy spala 8 hodín? Že ani nepamätáš? No, mysleli sme si to. Väčšina populácie má problémy s dĺžkou a kvalitou spánku, čo znamená, že čím menej spíme, tým viac naše telo túži po kalorickom jedle. Je ti to povedomé?

Aby si tomu zabránila, dopraj si pred spaním náš nápoj Night Burner. Pi ho večer, aby si sa uvoľnila, a pomohol ti ľahšie zaspať a spať kvalitným spánkom. A zatiaľ čo ty budeš spať, on sa postará o očistu tvojej pečene a tela a rozpustí tuk!

Trápia ťa hormóny?

Okrem vyššie spomínaných hormónov nám najviac problémov spôsobuje tiež kortizol - stresový hormón. Byť neustále v strese nie je dobré pre zdravie a kvôli stresu zvyčajne jeme viac. Naše Magicnesium je skvelou pomôckou na relaxáciu. Obsahuje najčistejší morský horčík a pomáha prekonať stres. Okrem toho môže zlepšiť trávenie, zefektívniť cvičenie a znížiť bolesť svalov po cvičení.

Ale je tu ešte ďalší hormón, o ktorom si možno ani nevedela, že existuje - adiponektín - hormón štíhlosti!

Adiponektín je hormón produkovaný v hnedom tukovom tkanive a podieľa sa na regulácii metabolizmu lipidov a sacharidov. Produkuje sa v tkanive, keď je v tele veľmi málo tuku, a zvyšuje schopnosť svalov využívať sacharidy a premieňať ich na energiu.

Ale to nie je všetko - tento hormón urýchľuje spaľovanie tukového tkaniva a znižuje chuť do jedla! A ak tohto hormónu nemáš dosť, môžeš ho prebudiť s našimi kapsulami Booty Tone!

Nielen, že podporujú vyššiu produkciu hormónov, kapsuly Booty Tone sa starajú o dokonale tvarovaný zadok a boky. S Booty Tone sa našej testovacej skupine podarilo:

  • schudnúť 7,5 cm* z obvodu pása
  • schudnúť 6 cm* na stehnách a bokoch
  • schudnúť 50 % brušného tuku* pri dodržiavaní zdravej výživy

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl]

Potrebuješ kompletné riešenie?

Keď sa na seba pozrieme, uvedomíme si, že čelíme viac-menej všetkým vyššie uvedeným problémom. A ak chceme naozaj viditeľné a rýchle výsledky, je najlepšie zaútočiť na všetky problémy naraz!

Skús kompletnú premenu s naším 60-dňovým balíčkom! Aké problémy s týmto dvojmesačným programom vyriešiš?

  • Stimuluješ trávenie a zrýchliš metabolizmus
  • Stimuluješ prirodzený proces spaľovania tuku
  • Zastavíš nadmerné chute na jedlo a prirodzene obmedzíš chuť do jedla
  • Zastavíš večerný hlad a budeš lepšie spať
  • Prebudíš adiponektín - známy ako hormón štíhlosti
  • Po každom cvičení budeš mať viac energie a lepšie výsledky