TUMMYTOX blogs.

Pomoc, moja pleť sa vyčerpáva!

Aj ty každé ráno vydávaš hlasné AAAaaaaaa!, keď vidíš tvár v zrkadle plnú pupienkov, mastnú a nepeknú? 

Nie si sama. Takmer všetky mladé ženy trpia nečistotami pleti. Mastná T-zóna, čierne bodky, ľahko podráždená pleť a rozšírené póry sú problémy, s ktorými sa stretávajú milióny žien.

Pravdepodobne si vyskúšala desiatky produktov, ktoré sľubovali hĺbkové čistenie, detoxikáciu a rozžiarenie pleti, ale s malým úspechom aj po niekoľkých mesiacoch. 

image

Tvár neustále pôsobí vyčerpane - ale prečo?

Na zdravie tvojej pleti vplýva množstvo faktorov, takže dosiahnuť mladistvý vzhľad tváre, ktorá sa neleskne a je plná čiernych bodiek, je ťažké.

Dobrou radou od zamestnancov TummyTox, (áno, aj my občas kričíme na svoje zrkadlá!) by bolo pozrieť sa na svoju každodennú rutinu. Existujú nejaké zlé návyky, ktoré by mohli vyvolávať problémy s akné a iné bežné problémy súvisiace s pleťou? 

Čítaj ďalej... 

1. Nečistíš si tvár správne

Čistenie tváre pred spaním je nevyhnutnosťou! Bola by si prekvapená, koľko nečistôt, oleja, make-upu a špiny sa na pleti usadzuje. Často si umývaj aj obliečku na vankúš, aby si minimalizovala možnosť vzniku zápalov a akné. 

2. Chýba ti spánok

Nedostatok spánku má za následok, že naše telo má vysokú hladinu kortizolu (stresového hormónu), ktorý môže tiež spustiť vypuknutie akné. Dopraj si osem hodín spánku, aby si zvýšila svoje šance na zdravšiu pleť.  

3. Súčasné produkty sú príliš agresívne

Peelingy na tvár sú skvelé, ale príliš častý a agresívny peeling spôsobuje len ďalšie poškodenie. Citlivá tvár si zaslúži jemný a účinný prípravok, ktorý tvoju pleť opraví, a nie ďalej poškodí. 

4. Problémy s pokožkou spôsobuje strava

Zdrojom tvojich problémov môže byť jedlo, ktoré konzumuješ. Môže ísť o mliečne výrobky, lepok alebo iné druhy potravín, preto sa radšej poraď s gastroenterológom. Na začiatok ti neuškodí pridať do jedálnička probiotiká, orechy a semená, ovocie a listovú zeleninu. 

5. Vyberáš si tvár

Vieme, vieme, je to lákavé, ale hrať sa na dermatológa je hrozný nápad. Je pravdepodobné, že sa pupienok zmení na jazvu a riskuješ aj to, že baktérie zatlačíš hlbšie, čím sa problém iba zhorší. Keďže tieto problémy trápia takmer všetky mladé ženy, výskumníci z TummyTox si dali záležať a prišli s riešením, ktoré ti umožní vyčistiť, hydratovať a tonizovať pleť doma, a to za prijateľnú cenu.

Vyskúšaj: K-WOW pleťová maska na tvár! 

Je vyrobená zo 100 % prírodného kaolínu a hektoritu, dobre chránených tajomstiev beauty blogeriek. Skúsenosti našich spokojných zákazníčok dokazujú, že maska redukuje nečistoty, minimalizuje tvorbu pupienkov, zmenšuje póry, vyháňa z pleti mastný lesk a tonizuje ju. Funguje na akýkoľvek typ pleti - dokonca aj na citlivú - takže si svoju zaobstaraj ešte dnes a buď spokojnejšia s tvárou v zrkadle alebo požiadaj o vrátenie peňazí do 30 dní, ak nebudeš s výsledkami úplne spokojná.