TUMMYTOX blogs.

Zmrzliny, kokteily ... po lete je čas na detox!

Leto, pláž, užívanie si a zmrzlina ... Priznaj sa, koľko zmrzliny si mala toto leto? Nevadí, prestali sme ich počítať, ale teraz je čas vrátiť sa do reality a do tela v TOP podobe!

image

Naše milé Tummy dievčatá, všetci dobre vieme, že leto je bezstarostný čas, kedy sa bavíme a príliš nemyslíme na dôsledky a nepriaznivé účinky, ktoré s tým súvisia. Slnko a more, ktoré môžu poškodiť našu pokožku a vlasy, nehovoriac o jedle, kokteiloch a zmrzlinách! Po tom všetkom vaše telo rozhodne potrebuje dôkladné prečistenie.

Prečo potrebujeme detox?

Vďaka škodlivým látkam, ktoré prichádzajú do nášho tela s jedlom (áno aj so zmzlinou), chemikáliami a kozmetikou (krémy na opaľovanie a rôzne iné prípravky), je naše telo plné toxínov, čo znižuje našu vitalitu a spomaľuje činnosť orgánov. A keď je telo preťažené, nielenže nefunguje správne, ale začíname aj priberať na váhe.

Síce je pravda, že sa čoskoro oblečieme do dlhých nohavíc a svetrov, takže prečo nám na tom má záležať ...

Ale dievčatá, leto prichádza už o 9 mesiacov, nebolo by múdre myslieť na top formu už teraz a nečakať na poslednú chvíľu a potom mesiac pred letom plakať pred zrkadlom?

Telo by sa preto malo detoxikovať najmenej dvakrát ročne, aby mohlo znova fungovať, a tým vylepšiť naše zdravie a náladu. A samozrejme, aby sa udržalo vždy v najlepšej forme!

 

Ako na správny detox? 

Detox tela bude najúčinnejší, ak budeš piť veľa vody a do svojho každodenného stravovania zahrnieš viac ovocia, zeleniny, semien a orechov.

Aby bol tvoj detox čo najúčinnejší, odporúčame:

  • vyhýbať sa priemyselne spracovaným potravinám
  • vylúčiť zo stravy: ťažko stráviteľné potraviny ako je biely cukor, mliečne výrobky a alkohol
  • nech strava obsahuje čerstvé potraviny
  • piť veľa tekutín (voda, prírodné šťavy a čaje)
  • prijímať menšie porcie jedla 
  • zahrnúť do svojej stravy diétu s Balíčkom TOP telo, ktorá urýchľuje a uľahčuje detoxikáciu tela

 

Prečo práve Slim Detox?

Slim Detox je perfektný balíček na detoxikáciu a nabudenie tela po lete, pretože obsahuje všetky potrebné zložky na vylučovanie toxínov a topenie tuku.

Daily Kick & Sleep Tight  čaje sú vynikajúce na čistenie tela a Draining Drink je skvelý na zbavenie sa zadržiavanej vody. Toto je prvý krok, ktorý musíš urobiť, ak chceš svoje telo dostať znova do formy.

Na totálnu premenu sa musíš starať o každú časť tela, ktorá má vplyv na spaľovanie tuku. Happy Enzymes a Slimbiotics zresetujú tvoje telo už za 10 dní! Enzýmy a probiotiká urýchľujú trávenie na všetkých úrovniach.

Objednaj si Slim Detox so super zľavou až 53 % a získaj beauty cukríky Shine Bright ZADARMO!