TUMMYTOX blogs.

Plavkové trendy 2021

Asi si tento rok ešte nestihla nakupovať nové plavky alebo možno ešte stále nevieš, či sa ti podarí ísť k moru. 

Ale to nie je dôvod, aby si si nemohla kúpiť jeden totálne cool a zábavný kúsok! Pripravili sme ti 5 TOP horúcich plavkových trendov sezóny 2021 + pár rád, ako v nich vyzerať naozaj štýlovo! 

image

Aj sama vieš, že nakupovanie mnohým z nás znižuje stres, a keď aj nepôjdeš tento rok práve k moru, určite sa v nových plavkách budeš môcť ukázať aspoň na mestskom kúpalisku ;) 

1. Zvieracie motívy

image

Možno sa pýtaš, kedy tento vzor vôbec vyjde z módy, ale vyzerá, že aj tento rok tu bude s nami... alebo nevyjde z módy nikdy :)  

2. Hlavne nech to žiari!

image

Tento rok sú veľmi populárne neónové farby! Buď si istá, že keď si vyberieš neónkové plavky, na pláži určite neostaneš nepovšimnutá! 

3. Kontrasty

image

Čierno-biely kontrast je tento rok mimoriadne populárny! Toto je určite voľba č- 1 pre všetky, čo rady kombinujú farby. 

4. Dramatické výrezy

image

Čím deravejšie, tým lepšie! Nudným plavkám je koniec, túto sezónu sú IN bláznivé výrezy!  

5. Prázdninyyy

image

Veselé a pestré! Ukáž všetkým, o čom sú prázdniny, tropické ovocie, drinky, palmové listy... hlavne uvoľnene! 

Tento rok sebavedome ukážeš svoju krásu na pláži, či už pri mori, alebo na Zlatých pieskoch, Oravskej priehrade či na Domaši. A aby to bolo ľahšie, pripravili sme ti pár trikov, s ktorými tento rok v nových trendy plavkách stopercentne zažiariš!

Hlavu hore!

Nič ti nepomôže pôsobiť na pláži sebavedomejšie a krajšie ako vystretý chrbát a hlava hore! Ak si pri chôdzi vzpriamená, tvoja postava bude pôsobiť štíhlejšie, pretože vystretý chrbát automaticky zatlačí bruško dovnútra a vyzdvihne prsia. 

Piť, piť a ešte raz piť

Áno, ak bojuješ s nafúknutým bruškom, musíš viac piť! Ale nie ultrasladené nápoje, pivo a sladké koktaily. Toto leto si dopraj ľahkú detoxikáciu bylinkovými čajmi, tvoje telo ti bude vďačné! 

Odvahu, dievča!

Áno, áno v čiernej vyzeráme štíhlejšie... Ale na leto je to trochu nuda... trochu dosť!  Toto leto si vyber plavky s potlačou! Tropická potlač je zábavná a trendy a vzory taktiež dokážu všeličo skryť.

Jednofarebné plavky taktiež vytvoria optickú ilúziu a dokážu ubrať pár centimetrov z pása. Ak by si chcela pôsobiť vyššie, vyber si plavky so zvislými pásikmi– vizuálne predĺžia a zoštíhlia telo. 

Balíček na dokonalé leto - Šup do plaviek!

Balíček Šup do plaviek! ti pomôže ukázať sa na pláži so sebavedomím, ktoré si zaslúžiš! Tvoria ho 3 fantastické produkty obsahujúce prírodné zložky, ktoré rýchlo spaľujú tuky, zrýchlia tvoj metabolizmus a pomôže ti dosiahnuť postavu, o ktorej snívaš!

Teraz si už pripravená! Tak poďme... Šup do plaviek! 

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE NA CHUDNUTIE
-56%
Špeciálna cena 34,99 € Bežná cena 79,96 €
Zobraziť produkt