TUMMYTOX blogs.

PI VODU A SCHUDNI

Vieš, prečo je voda taká dôležitá, ak chceš schudnúť? Dôvod je pomerne jednoduchý. Čítaj ďalej a zisti, koľko vody potrebuješ denne, aby si dosiahla maximálne výsledky!

image

Podľa najnovších odporúčaní amerického inštitútu medicíny (IOM) by žena mala vypiť 2,7 litra vody denne, čo je oveľa viac, než bolo doteraz odporúčané. Odporúčané množstvo vypitých tekutín sa líši aj podľa veku.

Ak si staršia ako 19 rokov, IOM ti odporúča piť 9 až 13 pohárov vody denne. Menšie množstvo platí pre ženy, väčšie pre mužov. Pýtaš sa, prečo je také dôležité, aby sme dostatočne pili? Ovplyvňuje to celý organizmus a pitie má vplyv aj na úspešnosť chudnutia!

Ak nepijeme dostatok vody, voda sa v našom tele zadržiava, čo znamená, že sme plné toxínov a iných odpadových látok, ktoré naše telo skutočne nepotrebuje. Tieto odpadové látky a toxíny zaťažujú náš lymfatický systém, pečeň a trávenie. A to okrem iného negatívne ovplyvňuje aj akékoľvek snahy o chudnutie!

Telo plné toxínov je zaručený recept na prebytočné kilá

Početné štúdie ukázali, že úbytok hmotnosti sa nedostaví, ak je naše telo plné zadržiavanej vody a toxínov. To je vidno nielen na vyššej hmotnosti, ale aj na opuchnutých lícach, opuchnutých členkoch alebo na celulitíde.

Naše telo v tomto stave nie je schopné spaľovať tuky. Nedostatočný pitný režim sa nám doslova vracia vo forme celulitídy a tukových prstencov, ktorých sa nemôžeme zbaviť. Preto je na očistenie organizmu dôležité piť veľa vody, ale tiež obmedziť príjem soli a cukru. Proces očisty organizmu a odstránenia zadržiavanej vody môže byť ale naozaj dlhý.

Priprav telo na chudnutie!

Ak by si chcela proces odvodnenia urýchliť, odporúčame ti piť náš nápoj Draining Drink, ktorý obsahuje patentovanú zložku CactiNea™. Klinické štúdie potvrdili, že vďaka tejto látke používatelia ľahšie dosiahli úbytok hmotnosti po prvotnom očistení organizmu, počas ktorého vylúčili prebytočnú vodu a vyčistili pečeň a črevá. Keď takto podporíš prietok lymfy, ľahšie tiež zničíš celulitídu.

Tisíce spokojných zákazníčok presvedčili viditeľné a rýchle výsledky, keď sa už v priebehu niekoľkých dní zbavili prvých kilogramov, odstránili nadúvanie a opuchy a vytvorili tak základ pre ďalšie chudnutie.