TUMMYTOX blogs.

PERFEKTNÝ ZADOK A STEHNÁ DO LETA

Už je apríl a leto sa blíži. Ako sa otepľuje, vyťahujeme sukne a rad príde aj na plavky. Si už pripravená do plaviek? Ak je tvoja odpoveď NIE, pomôžeme ti. Zozbierali sme niektoré tajomstvá od celebrít, ktoré sa s nami podelili o svoje najobľúbenejšie a najefektívnejšie rady.

image

Tu je niekoľko tipov, ktoré ti pomôžu spevniť si zadok a stehná a zbaviť sa celulitídy, kým k nám dorazí leto.

1. Starostlivo vyberaj

Keď chceme schudnúť a zbaviť sa celulitídy, musíme vždy myslieť aj na jedlo. Hlavne na to, ako si vybrať to najvhodnejšie. Musíme pamätať na to, že treba obmedziť príjem soli a cukru, pretože spôsobujú zadržiavanie vody, ktoré je jednou z hlavných príčin pomarančovej kože. Vždy je vhodné jesť potraviny s vysokým obsahom vlákniny, ktoré pomáhajú regulovať trávenie, a potraviny, s vysokým obsahom vitamínu C, ktorý je verným spojencom obrannej armády našich ciev.

2. Pi veľa vody

Nezabudni hydratovať svoje telo. Vodu potrebuješ nie len na to, aby si nebola smädná a mala peknú pružnú pokožku, ale dostatočná hydratácia je potrebná aj na to, aby sa z tela vyplavovali toxíny, ktoré zase spätne spôsobujú zadržiavanie vody v tele - von zo začarovaného kruhu!

3. Športuj

Každý už vie, že pre zdravé a krásne telo sa treba hýbať. Vyber si kardio cvičenia, ktoré ťa bavia a robia ťa šťastnou. Ak máš problémy s motiváciou, vezmi so sebou aj kamošku. Spolu to zvládnete jednoduchšie. Športy ako beh, volejbal alebo tenis, ak nie si trénovaná, neodporúčame, pretože môžu príliš zaťažovať kolenné kĺby. Ak chceš sexi stehná, voľ radšej dlhú alebo rýchlu chôdzu, chôdzu do kopca, plávanie alebo cyklistiku.

4. Rozprúď lymfu

Masíruj si problematické partie. Môžeš nasucho, ak nemáš špeciálny masážny nástroj, môžeš použiť kefu s prírodnými vláknami, alebo môžeš použiť masážnu sprchu a striedať studenú a teplú vodu. Rozprúdi to lymfu a redukuje celulitídu.

5. Výživové doplnky

Na trhu je veľa výživových doplnkov, ktoré sú ti dispozícii. Ak sú tvojimi problematickými partiami bruchu, zadok a stehná, radíme Booty Tone!

Čarovná receptúra kapsúl Booty Tone obsahuje patentovaný extrakt zo sicílskeho červeného pomaranča Moro, patentovaný extrakt zo zeleného čaju s kofeínom, kapsaicín z kajenského korenia a vitamín B6.

Synergický účinok prírodných účinných látok stimuluje tvorbu hnedého (dobrého) tuku, ktorý pomáha spaľovať viac kalórií. Kapsuly fungujú aj bez fyzickej aktivity, no ešte lepšie, ak sa hýbeš.

Booty Tone je tvoja cesta k dokonalosti!