TUMMYTOX blogs.

OVLÁDNI HLAD A ZBAV SA TUKU!

Rozhodla si sa znova chudnúť, ale zakaždým ťa však popadne »vlčí hlad«? Nemôžeš v takej chvíli odolať čokoláde, čipsom alebo inej maškrte? Nevadí, stáva sa to všetkým. Existuje na to však super riešenie! Garcínia kambodžská, pomenovaná aj »svätý grál chudnutie«, zmenšuje apetít, zabraňuje tvoreniu tukových zásob a zvyšuje tvoje sebavedomie.

image

Trojitý účinok Garcínie kambodžskej

Malé, zelené ovocie, ktoré rastie prevažne v južnej Ázii, ovplyvňuje chudnutie na troch úrovniach:

  • Zmenšuje apetít.
  • Zabraňuje vzniku tukových buniek a rozpúšťa tukové vrstvy.
  • Zvyšuje hladinu serotonínu v tele

Overená pomoc proti vlčiemu hladu

Štúdie ako jeden z najúčinnejších prírodných prípravkov na krotenie emočného hladu a chudnutie zmieňujú kambodžskú garcíniu. Je bohatá na vitamíny a minerály (okrem iných vitamíny C a B komplex, železo, vápnik, fosfor ...), jej hlavná aktívna zložka pomáha zhodiť kilá navyše.

Kúzelná ingrediencie - kyselina glykolová

Hlavná aktívna látka Garcínie kambodžskej je kyselina glykolová, ktorá sa získava zo šupky plodu. Je vedecky dokázané, že funguje ako podpora pri znižovaní nadmernej telesnej váhy. Kyselina glykolová spomaľuje pôsobenie enzýmov, ktoré v našom tele premieňa všetky uhľovodíky nevyužité okamžite ako energiu, na tukové zásoby. Okrem toho je známa tým, že brzdí apetít, pretože zvyšuje hladinu serotonínu v krvi. Serotonín je mozgový neurotransmitor, ktorý spôsobuje pocit dobrej nálady a radosti. Kyselina glykolová zvyšuje hladinu serotonínu, zlepšuje tým náladu a krotí túžbu po jedle.

Garcinia Cambogia v Flat Tummy kapsuliach

Pri výrobe Flat Tummy kapsúl sme Garcinie kambodžskej dodali ingrediencie, ktoré ešte dodatočne pomáhajú chudnúť:

  • Vitamín C spolupracuje pri biosyntéze karnitínu, čo je malá proteínová molekula, ktorá je účinná pri rozpade tukových vankúšikov. 
  • Chróm je nutný pre správne fungovanie telesných funkcií. Podieľa sa na udržanie správnej hladiny inzulínu a pomáha tak optimalizovať metabolizmus krvného cukru a znižuje telesnú hmotnosť. Pomocou chrómu pridaného k našej výžive, môžeme jednoduchšie kontrolovať svoju túžbu po jedle i vytváranie tukových zásob.

image

Produkty pre Vás