TUMMYTOX blogs.

7 tipov, ako schudnúť bez cvičenia

Pre väčšinu z nás je teraz čas, keď sa začíname vážne zaoberať chudnutím. Stále počúvame, že ak sa chceme zbaviť nadbytočných kilogramov pred letom, musíme cvičiť ako šialené.

image

Šport intenzívne tréningy však nie sú pre každého. Iste, môžeš sa do toho prinútiť, ale ako dlho to naozaj vydržíš? Je dobré byť si vedomá seba samej a naozaj sa zamyslieť nad tým, či ideš na premenu tela správnym spôsobom.

Ak je tvojím plánom denne sa dve hodiny potiť v posilňovni, ale nenávidíš každú minútu, potom si sa pripravila na neúspech a budeš len sklamaná.

Našťastie existuje aj iný spôsob, ako schudnúť!

Namiesto cvičenia môžeš robiť toto:

1. Vzdaj sa sladkých nápojov. Táto malá zmena môže mať veľký význam. Nauč sa si piť len vodu, nesladený čaj kávu.

2. Pi veľa vody. Odborníci tvrdia, že hlad a smäd sú riadené tou istou časťou mozgu, čo znamená, že sa tieto signály často zamieňajú. Falošným chutiam môžeš predchádzať pitím veľkého množstva vody počas dňa.

3. Jedz bez multitaskingu. Štúdie ukázali, že jeme viac, keď nás rozptyľuje niečo iné, napríklad mobilný telefón alebo televízia. Mozgu pomôžete lepšie rozpoznať, kedy je tvoj žalúdok plný, ak budeš jesť bez rozptyľovania.

4. Zmenši porcie a prežúvaj pomalšie. Namiesto toho, aby si sa úplne vzdala svojich obľúbených jedál, skús jesť menšie porcie pomalšie. Už žiadne uponáhľané obedy, nájdi si čas a jedlo si naozaj vychutnaj!

5. Choď na prechádzku alebo túru s kamoškou. Cvičenie nemusí byť nudné. Ak sa pri tom budeš dobre rozprávať, hneď to bude oveľa ľahšie. A aj keď to nie je náročná prechádzka, stále je to lepšie ako sedieť na gauči.

6. Jedz viac vlákniny. Vláknina sa v žalúdku rozpína ako špongia, a preto prirodzene potláča chuť do jedla. Dobrými a zdravými zdrojmi sú celozrnné výrobky, fazuľa, ovocie a zelenina.

7. Zvýš prirodzené spaľovanie tukov v tele s naším najnovším produktom: My Toned Body!

Tento super výkonný spaľovač tukov 5 v 1 ti pomôže dosiahnuť viditeľné výsledky rýchlejšie, či už cvičíš alebo nie. Každá kapsula obsahuje 26 účinných zložiek, ktoré spoločne optimálne podporujú spaľovanie tukov a dodávajú ti energiu.