TUMMYTOX blogs.

MOC VITAMÍNOV: ZÁKLAD ZDRAVÝCH VLASOV A KRÁSNEJ POKOŽKY

Zima je preč (dúfame) a s príchodom jari obvykle nechceš meniť len šatník, ale aj svoj vzhľad – aby si v lete zažiarila, ako je to len možné.

image

Určite vieš, že vitamíny sú dôležité na správne fungovanie tvojho tela, od imunitného systému až po najposlednejšie miniatúrne funkcie v tele. Ale vedela si, že vitamíny a ďalšie živiny sú tiež dôležité pre tvoj fyzický vzhľad? Hovoríme o zdravej a krásnej pokožke, nechtoch a vlasoch.

Starostlivosť o pleť je dôležitá, ale nie je to všetko

Áno, vieme, že už si tisíckrát počula všetky tipy na najlepšiu starostlivosť o pleť. Od používania kvalitných produktov, cez ochranu pred slnečným žiarením, až po dokonalé odličovanie pred spaním. Starostlivosť o tvoje telo však nie je len to, čo si dáš "na telo", ale aj to, čo si dáš "do tela", ako ho vyživuješ.Pestrá strava, bohatá na ovocie a zeleninu a veeeľa vody – to je rovnako dôležité ako kvalitná kozmenitka.

Aké vitamíny potrebujem

Okrem najznámejšieho vitamínu C, silného antioxidantu, ktorý pomáha rozjasniť pleť, vyhladzuje drobné vrásky, eliminuje tmavé kruhy pod očami a odstraňuje škvrny spôsobené UVA a UVB žiarením, stimuluje tiež tvorbu kolagénu a pomáha bojovať s vyrážkami. Ďalším veľmi důležitým spojencom dobre hydratovanej a pevnej pokožky je rozhodne vitamín E. Obvykle sa užíva spolu s vitamínom C a bojuje proti starnutiu kože, ale tiež zmierňuje zápaly spôsobené vystavením slnečnému žiareniu.

Biotín, neznámy vitamín

Biotín, nazývaný aj vitamín B7, je dôležitým vitamínom, ktorý bohužial naše telo nedokáže samo tvoriť. Okrem výhod pre pokožku (pomáha pri seboroickej dermatitíde), spevňuje lámavé a štiepivé nechty a bojuje proti vypadávaniu vlasov. Ale to nie je všetko. Ak tvoje telo nemá dostatok biotínu, prejavuje sa to zväčša únavou, ospalosťou, bolesťou svalov a kožnými problémami.

Za nedostatok vitamínov je zodpovedný moderný životný štýl

Za nedostatok vitamínov môže uponáhľaný moderný životný štýl. Nezdravé stravovanie, stres v práci či škole, nedostatok relaxu a starostlivosti o zdravie, to všetko sa na tvojom tele skôr či neskôr podpíše. A tiež ukáže: mastná pokožka, suché vlasy, lámavé nechty a ďalšie 

ešte závažnejšie problémy sú častejšie, ako si myslíš.

Urob niečo pre seba… pomôž si multivitamínmi.

Práve pre teba sme vytvorili superchutné multivitamínové beauty cukríky Shine Bright s prírodnou jahodovou príchuťou a vo forme rozkošných medvedíkov, ktoré okrem biotínu, vitamínu C a E obsahujú tiež zelený čaj, ktorý detoxikuje telo, a kofeín, vďaka ktorému poskytujú energiu na celý deň.

Objav nové Shine Bright beauty gumové medvedíky

Ešte lepšie výsledky uvidíš, ak budeš Shine Bright medvedíky kombinovať s naším superkvalitným kolagénovým nápojom Beauty Drink. 

Produkty pre Vás