TUMMYTOX blogs.

Letné nápoje na štíhlu líniu

Leto, slnko, teplo... a lahodné ľadové nápoje, ktoré ťa osviežia a pomôžu ti udržať štíhlu líniu alebo dokonca schudnúť pár nadbytočných kíl!

Nie, nehovoríme o len hocijakých nápojoch, ale o našich nápojoch TummyTox! Prečo sú MUST BE v letných mesiacoch? ... Čítaj ďalej a dozvieš sa viac!

image

V lete je hydratácia veľmi dôležitá, takže by si mala piť neustále, ale prečo zároveň nespaľovať aj prebytočný tuk? Samozrejme, môžeš to oboje krásne spojiť pomocou  našich superchutných nápojov a čajov! Všetky ti ich dnes predstavíme!

5 v 1 Curve Shaper

Náš najnovší produkt 5 v 1 Curve Shaper rozhodne patrí do výberu. Vďaka svojmu super výkonnému zloženiu sa rýchlo stal jedným z našich superhviezdnych produktov! Nápoj pristupuje k chudnutiu jedinečným spôsobom, pretože bol navrhnutý špeciálne pre ženy

Môže sa pochváliť rýchlymi zoštíhľujúcimi účinkami, avšak s dlhšie trvajúcimi výsledkami. Zároveň urýchľuje spaľovanie tukov,potláča chuť do jedla a zabraňuje ukladaniu tukov. Zastavuje vstrebávanie kalórií zo sacharidov, vyplavuje z tela zadržiavanú vodu spolu s toxínmi a pomáha udržať jojo efekt na uzde

To všetko vďaka silnej kombinácii červeného pomaranča, garcínie kambodžskej, listu moruše bielej, jávskeho čaju a ďalších zložiek. Chutné letné osvieženie môže byť tvojou úžasnou tajnou zbraňou proti nadbytočným kilám!

 

Najlepšie čaje na chudnutie

Naše čaje ťa nielen osviežia, ak si ich pripravíš v ľadovej verzii, ale taktiež ti prečistia telo, upokoja ťa a prirodzene vyplavia všetky toxíny, takže budeš oveľa jednoduchšie spaľovať tuk.

Čaj Daily Kick ti každé ráno poskytne skutočný príval energie, pomôže ti s detoxikáciou a prirodzeným regeneračným procesom tela. Zmes zeleného čaju, žihľavy, feniklu, púpavy a čiernej rasce revitalizuje, zmierňuje nadúvanie a naštartuje metabolizmus. Okrem toho zelený čaj pomáha pri chudnutí.

Sleep Tight čaj ťa večer uvoľní a pomôže ti dobre spať celú noc. Pomarančová kôra, mäta pieporná, citrónová tráva, medovka a chmeľ pomôže tvojmu telu odpočívať, čistiť a regenerovať počas noci. Mäta pieporná pomáha posilňovať imunitný systém a podporuje chudnutie počas noci, pretože pre úspešné chudnutie je nevyhnutný dobrý spánok.

Čaj Skinny Me Tea obsahuje čaj pu-erh, ktorý je známy ako ničiteľ tukov. Slávny čínsky čaj, ktorý sa najčastejšie pije po jedle, pomáha vylučovať z tela toxíny, ktoré zabraňujú chudnutiu, navyše zlepšuje trávenie a podporuje spaľovanie tukov!

 

3 v 1 Draining Drink

Lahodný jahodový nápoj, ktorý rozmiešaš v 0.5 l vody a vypiješ počas dopoludnia. Dokonalé! Môžeš tiež pridať kocky ľadu a lístky mäty pre ešte lepšie osvieženie! A jeho tajomstvo? Tento nápoj obsahuje výťažky z opuncie, žihľavy, artičokov, púpavy a jávskeho čaju - to všetko sú známe zložky na čistenie tela, pomáhajú z tela odstraňovať toxíny a slúžia na podporu pečene pre bezproblémovú detoxikáciu a spaľovanie tuku.

3 v 1 Draining Drink je prvým krokom k znižovaniu hmotnosti (alebo k udržiavaniu plochého bruška), pretože z tela vyplavuje prebytočnú vodu, ktorá je hlavnou príčinou toho, že sme v lete také opuchnuté a nafúknuté!

 

Night Burner

Je to jediný spaľovač tukov, ktorý účinkuje v noci a pomáha tvojmu telu navyše regenerovať a detoxikovať. Priprav si ho večer, pár hodín pred spaním a vychutnaj si osviežujúcu limetkovú príchuť na balkóne alebo terase.

Obsahuje extrakt z medovky, ktorý upokojuje a uvoľňuje a dopraje tvojmu telu kvalitný spánok (pretože dobrý spánok je kľúčom k štíhlej línii!). Obsahuje tiež extrakt z čakanky a diétnu vlákninu, ktorá navodzuje pocit sýtosti a zabraňuje večerným záchvatom hladu, a nezabudli sme ani na známy spaľovač tukov - garcíniu kambodžskú

Tummyccino

Vymeň svoju rannú kávu za Tummyccino a pocíť vlnu energie. Alebo si ho dopraj namiesto popoludňajšieho zákusku či zmrzliny a nebudeš mať chuť na sladkosti. Do tejto super kávy sme pridali extrakt z garcínie kambodžskej a extrakt zo zelenej kávy, ktoré spaľujú ešte viac tuku, a prebiotickú vlákninu z koreňa čakanky (inulín) pre dlhotrvajúci pocit sýtosti!

Môžeš si ho pripraviť aj na spôsob ľadovej kávy, ktorá ťa v lete osvieži, nabije energiou a podporí spaľovanie tuku!

Produkty pre Vás