TUMMYTOX blogs.

Vedci potvrzujú: jedná sa o jeden z najsilnejších posilovačov imunity na trhu!

Ak aj vy cítite, že vaša imunita potrebuje v týchto dňoch extra podporu, máme pre vás skvelé správy! Výskum ukázal, že kombinácia kurkumy a vitamínu D3 je presne to, čo potrebujete. Čítajte ďalej a zistite prečo.

image

Kurkuma, super silná ochrana

Táto dobre známa superpotravina sa používa pre množstvo terapeutických ošetrení už viac ako 4 000 rokov. A to z dobrého dôvodu! Štúdie zistili, že kurkumín, hlavná zložka kurkumy, má veľa priaznivých účinkov pre zdravie celého tela – a ukázalo sa, že je najúčinnejší pri posilňovaní imunitného systému a podpore zdravia dýchacích ciest.

Čo to ale presne znamená?

To znamená, že kurkumín podporuje imunitný systém a pomáha mu reagovať správnym spôsobomsprávny čas. Pomáha telu zhromažďovať super efektívnu obranu proti mikróbom, ako sú vírusy a baktérie, a bráni im v napádaní vášho tela. Pretože mnoho útočníkov čaká na útok na vaše dýchacie cesty, je zmena v tejto oblasti najzreteľnejšia.

A to nie je všetko, čo dokáže. Okrem boja s mikróbmi poskytuje kurkumín telu kompletnú podporu, ktorú potrebuje, aby sa v boji príliš nevyčerpal. Takže uvidíte tiež veľkú zmenu a zlepšenie v tom, ako sa cítite.

Ak vám to už teraz znie perfektne, ešte počkajte, kým sa dozviete viac o vitamíne D3!

Vitamín D3, ničiteľ mikróbov

Ak ide o posilnenie imunity a zachovavnie zdravia dýchacích ciest, takzvaný slnečný vitamín hrá dôležitú rolu rovnako ako kurkumín.

Ako to vlastne funguje?

Vitamín D pomáha aktivovať vašu prirodzenú imunitnú obranu a bojovať s infekciami vo vašom tele. Stimuluje najmä váš imunitný systém, aby produkoval viac látok, ktoré bojujú proti mikróbom. Čím viac sa tieto látky navyšujú, tým jednoduchšie ničia patogény, ktoré držia vaše telo ako rukojemníka.

Týmto spôsobom vitamín D pomáha chrániť vaše telo pred votrelcami, čo sa ukazuje ako obzvlášť účinné v boji s respiračnými infekciami. Jedna metaanalýza publikovaná v British Medical Journal v skutočnosti ukázala, že vitamín D môže znížiť riziko bežného prechladnutia a respiračných infekcií až o 10 %!

A čo kombinácia obidvoch?

Ak sú také silné a účinné samy o sebe, premýšľajte, čo môžu dokázať, ak ich budete užívať spoločne! Je to akoby ste vyhrali jackpot.

Kombinácia kurkumínu a vitamínu D3 pomáha telu včas a koordinovane reagovať proti vírusom a baktériám, čo je kľúčom k úspechu misie.

Čas je všetko. Rovnako ako účinnosť. Ak vaše telo reaguje rýchlo a bojuje s mikróbmi dostatočne silno, úspešne sa im ubráni. Kľúčom ale je urobiť to pre vaše telo bez toho, aby ste sa počas procesu cítili zle.

A presne o tom je kombinácia kurkumínu a vitamínu D3! Pomáha telu útočiť rýchlo a so všetkou silou, dosť na to, aby sa bránilo proti baktériám, a na druhej strane bráni preťaženiu a oslabeniu tela.

ÁNO, sú také dobré!

Skôr ako sa však začnete zásobovať korením kurkumy, najprv sa nadýchnite a čítajte ďalej.... Aby ste dosiahli požadované účinky kurkumy, museli by ste ju každý deň konzumovať skutočne obrovské množstvo! Je v tom totiž malý háčik...

Kurkuma korenie nestačí

Aj keď má pozitívne účinky na vaše zdravie, kurkuma obsahuje iba 3 % kurkumínu. Čo znamená, že ak ho použijete ako korenie alebo si vyrobíte kurkumínový nápoj s mliekom, nebude to mať dostatočne silný efekt.

Mnoho štúdií v skutočnosti ukázalo, že ak chcete dosiahnuť najlepšie výsledky, potrebujete aspoň 1 g (až 6 g) čistého kurkumínu priamo do krvného riečišťa. Kým začnete počítať, koľko gramov má kurkuma v prášku (niekedy to je medzi 33 a 200 g), okamžite sa zastavte. Tu je dôvod.

Aj keď budete konzumovať toľko kurkumy každý deň, je tu ešte jedna vec, ktorá vám bráni plne využiť jej úžasné účinky: zlá biologická dostupnosť kurkumínu. Faktom je, že kurkumín samotný je v tele ťažko absorbovateľný. A ak sa nedostane do vášho krvného ričišťa, telo ho nemôže využiť.

Preto sú doplnky stravy oveľa účinnejšie. Dodávajú ju vo forme, ktorá je oveľa prístupnejšia pre telo. Ale aj v tomto prípade…

Nie všetky kapsuly sú dostatočne silné!

Doplnky stravy obsahujú kurkumín vo forme extraktu, čo znamená, že obsahujú až 95 % kurkumínu. To je už pekný rozdiel v porovnaní s korením. Ak jde o biologickú dostupnosť, často kombinujú kurkumín s extraktom z čierneho korenia, aby účinnosť zvýšili. Ale aj keď to funguje, nie je to také účinné, ako sa môže zdať. 

Objavte novú generáciu revolučných doplnkov kurkumínu!

Formula, ktorá všetko zmení – prinášame vám kurkumu v micelárnej forme pre najlepšiu absorpciu všetkých dôb! Micely naplnené kurkumou zaisťujú telu maximálnu možnú biologickú dostupnosť, čo znamená, že poskytujete telu čo najväčšie množstvo účinnej látky. A rozdiel je úžasný!

Kurkumín v micelárnej forme je 185x biologicky dostupnejší ako bežné kurkumínové kapsuly!

image

TummyToxKuruma - maximálne posilnenie imunity

Iba 1 kapsula prípravku TummyTox Kurkuma obsahuje 30 mg micelárnych kurkuminoidov, čo je rovnaké ako 5,5 g čistého kurkumínu! Uisťujeme vás, že je to absolútny víťaz.

Produkty pre Vás

KRÁSA
-45%
Špeciálna cena 29,99 € Bežná cena 54,98 €
Zobraziť produkt