Jelena: „Schudla som niekoľko kíl a som veľmi šťastná!“

Jelena je 25-ročná chorvátska mladá žena, ktorá práve skončila univerzitu. Kvôli stresu spôsobenému študijnými obdobiami Jelena počas všetkých týchto období priberala kilogram za kilogramom. A bohužiaľ, nedokázala sa tejto váhy zbaviť.

image

Úbytok hmotnosti prišiel len za niekoľko dní

„Na výrobok My Skinny Tea som narazila náhodou a rozhodla som sa ho vyskúšať. Už po niekoľkých dňoch sa mi podarilo zhodiť jeden kilogram*".

Vďaka úspechu Jelena túžila vyskúšať ďalšie výrobky

Po úspechu pri chudnutí s čajom My Skinny Tea Jelena vyskúšala ďalšie výrobky. „Používala som aj Daily Kick Tea a Sleep Tight Tea. Samozrejme, hneď ako som si všimla, že sa cítim oveľa lepšie, pokračovala som s Tummyccino a Fat Burner drinkom, po ktorých nasledoval 15-dňový detoxikačný program a kapsule Tummy Fit.

„Za 3 mesiace som schudla 23 kg*.“ „Používaním vašich doplnkov som schudla 23 kg* za 3 mesiace. Schudla som niekoľko kíl a som veľmi spokojná, moja pokožka sa vyhladila a nemám viac tuku.“

„Ďakujem vám, že ste zmenili môj život k lepšiemu.“

Jelena je teraz veľmi spokojná so svojimi výsledkami a je pripravená odporučiť produkty TummyTox každému, pretože jej pomohli zmeniť život k lepšiemu.

„Vaše výrobky by som určite odporučila každému, pretože ja sama som presvedčená, že prinášajú najlepšie výsledky. Ďakujem vám za zmenu môjho života k lepšiemu.“

Odporúčanie TummyTox

Pri používaní niekoľkých produktov TummyTox prešla Jelena úplnou premenou a podarilo sa jej zhodiť rekordných 23* kilogramov len za 3 mesiace.

Program Dokonalá premena a TummyTox v sebe spája všetky výhody spaľovania tukov a kalórií, úspešného chudnutia, lepšieho trávenia a wellness.

  • Znižuje hlad a chute na jedlo
  • Zabraňuje tvorbe nového tuku
  • Odstraňuje z tela toxíny, ktoré brzdia proces chudnutia
  • Spaľuje prebytočný tuk
  • Zrýchľuje metabolizmus a zvyšuje energiu
  • Poskytuje lepšie výsledky aj pri kratších tréningoch
  • Pozri si program Dokonalá premena so SUPER PONUKOU

*Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.

Produkty pre Vás