TUMMYTOX blogs.

Indonézske tajomstvo krásnej letnej postavy

Na svete nie je veľa krajín, ktoré by mali také vysoké štandardy krásy, aké má Indonézia. Tamojšie ženy sa snažia vyhovieť týmto takmer nemožným kritériám, preto nie je žiadnym prekvapením, že si Indonézanky udržiavajú aj štíhlu postavu. 

image

Nemajú to veru ľahké, ale nikdy sa nesťažujú. Všetok ten stres im pomohol nájsť najlepšie riešenie na spaľovanie tuku. Vo vlastných záhradách odhalili malé tajomstvo, ktoré im v tom pomáha. 

Magická garcínia kambodžská – brzdí chuť do jedla a hromadenie tukových zásob

Garcínia kambodžská. Už si o tom niekedy počula? Jej šupka obsahuje špeciálnu zložku, ktorá brzdí chuť do jedla a zároveň blokuje hromadenie nových tukových zásob.  

Ale to ešte nie je všetko. Ak sa z nej urobí pasta a vmasíruje sa do kože, zbavuje aj celulitídy.  

Nie je to vymyslený príbeh. Mnohé prísne vedecké štúdie dokázali, že garcínia účinne vplýva na proces chudnutia. 

Body Shaper sa postará o odbúravanie nadbytočných kíl

To je aj dôvod, prečo je garcínia kambodžská hlavnou zložkou našich Flat Tummy kapsúl a Slimming Gelu, ktoré spolu s kapsulami Booty Tone tvoria efektívne trio na chudnutie Body Shaper! 

Tento výnimočne silný balíček pomáha dievčatám, ako si aj ty, aby sa zbavili nadbytočných kíl, ktoré ich trápia. 

Toto o balíčku povedala Joanna:

„Za 1 mesiac som zhodila skoro 7 kg. Cítim sa skvele a dalo mi to viac sebavedomia.  V´daka novej postave som šťastnejšia a každý deň sa zobúdzam s úsmevom."

... a Sara:

„Slimming Gel je môj verný spoločník. Bez neho nejde nikam, hrá kľúčovú rolu v mojom boji s pomarančovou kožou. jednoducho ho nanesiem na pokožku a vmasírujem. Vpíja sa fakt rýchlo. Som na ceste k vysnívanej postave!

Takže, ak sa chceš pripraviť na leto, využi 45 % zľavu na balíček Body Shaper ešte dnes.