TUMMYTOX blogs.

HORMÓN ŠTÍHLOSTI? ÁNO, EXISTUJE!

Hormóny spájajú fungovanie všetkých orgánov a podieľajú sa na mnohých telesných funkciách. Všetci vieme, že hormóny môžu spôsobovať bolestivú menštruáciu, problémy s akné a pod., no vedela si, že existujú hormóny, vďaka ktorým môžeme schudnúť? Čítaj ďalej!  

image

Môžeme schudnúť tým, že regulujeme hormóny?

Vedci skúmali, či hormóny dokážu rozhodovať o tom, či sa jedlo, ktoré zjeme, v našom tele uskladní ako tuková zásoba, alebo nie. A čo sa im podarilo zistiť? Ak podporíme vznik a funkciu určitých hormónov, môžeme tak telo prinútiť, aby spaľovalo viac kalórií.

Adiponektín – hormón štíhlosti

Adiponektín je hormón, ktorý vzniká v adipóznom hnedom tukovom tkanive a spolupracuje na regulácii metabolizmu tukov a uhľohydrátov. V hnedom tkanive vzniká vtedy, keď má telo príliš málo tuku a jeho úlohou je zvyšovať schopnosť svalov využívaťuhľohydráty a meniť ich na energiu.

To však nie je všetko – tento hormón urýchľuje spaľovanie tukového tkaniva, reguluje chuť do jedla a znižuje riziko vzniku diabetesu typu 2.

Produkcia adiponektínu sa s vekom znižuje

Produkcia adiponektínu sa s vekom znižuje. Výskumy ukázali, že tento hormón vzniká výlučne v hnedom tukovom tkanive a ako starneme, jeho množstvo sa znižuje. Preto nie je nič čudné že s vekom prichádzajú aj problémy s nadváhou.

 

*[Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.]

Ako prebudiť hormóny štíhlosti a podporiť chudnutie? S kapsulami Booty Tone!

Kapsuly Booty Tone sú obohatené o antokyány z pomarančovej štavy, katechíny zo zeleného čaju a kapsaicín z kajenského korenia. Tieto zložky účinne zabraňujú úbytku hnedého tkaniva a tým podporujú vznik vyššieho množstva hormónu štíhlosti – adiponektínu.

Klinické štúdie dokázali, že vďaka stimulácii aktivity hnedého tukového tkaniva môže telo každý deň spáliť až o 500* kalórií viac!

image

Ako na dokonale formovaný zadoček a boky? Kapsuly Booty Tone sa postarajú o spaľovanie tukov aj v týchto partiách! Vďaka nim sa našej testovacej skupine podarilo:

  • zredukovať až 7,5 cm* okolo pásu
  • zbaviť sa až 6 cm* na stehnách a bokoch
  • spolu so zdravou stravou eliminovať až 50 %* tuku na bruchu

Pre najkrajšie pozadie a postavu na pláži! Kapsuly Booty Tone teraz v perfektnej akcii!

Kombinuj a ušetri – balíček Complete Transformation

Máme pre teba úžasný 60-dňový program Complete Tranformation, ktorý obsahuje najlepšiu kombináciu produktov, potrebných na dokonalú premenu! Pri kúpe tohto programu teraz ušetríš až 70 %!

Produkty pre Vás