TUMMYTOX blogs.

Helena: „TummyTox prevrátil moje predstavy o diétach naruby!“

Buď úprimná: kedy si si naposledy pomyslela: „Nemôžem sa dočkať, kedy začnem s novou diétou!?“ A keď sa ti konečne podarilo nájsť silu a začať, cítila si sa niekedy na vrchole síl? Áno, ani my nie!

image

Oveľa častejšie však považujeme diétu za niečo veľmi nepríjemné, čo nám môže pokaziť radosť a náladu. Ale ak chceš úspešne schudnúť, nemôžeš urobiť nič iné, len sa vzdať obľúbených sladkostí a množstva nezdravého jedla a neustále bojovať s chuťou do jedla, ktorá sa zdá byť naozaj neukojiteľná.

Ani Helena na tom nebola inak, aspoň kým neobjavila TummyTox!

Po prvý krát po 16 rokoch sa Helene podarilo nájsť motiváciu na chudnutie.

Určite aj ty poznáš niekoho, kto napriek tomu, že sa stravuje ako posadnutý, nepriberie ani gram. Helena bola jednou z nich, kým nezačala stresujúcu kariéru manažérky vo finančnej spoločnosti.

„Vždy som bola veľmi štíhla, ale pred 16 rokmi sa v mojom živote odohrala veľká pracovná revolúcia, ktorá úplne obrátila karty, potom nasledovalo tehotenstvo po 4 rokoch a druhé pred 1,5 rokom."

„Predtým, ako som začala používať produkty TummyTox, som sa cítila večne unavená a nemala som motiváciu začať sa starať o svoje telo...“

Helena zaznamenala prvé zmeny už po niekoľkých dňoch.*

„Rozhodla som sa objednať si produkty TummyTox, pretože sa mi okamžite zapáčilo, že sú vyrobené z prírodných zložiek a ľahko sa používajú.“

„Produkty TummyTox som začala používať koncom augusta 2020 a zmeny sa dostavili už v priebehu prvého mesiaca.“

„Mala som oveľa viac energie, bola som menej vystresovaná, začala som normálne chudnúť a už som nebola nafúknutá. Ale ešte viac ma motivovalo, keď som videla, že mi nohavice začínajú byť veľké, najmä na bruchu!“

Teraz je pre Helenu jednoduchšie udržať chuť na jedlo pod kontrolou a pokračovať v chudnutí

Helena si občas dopraje nejaký ten rozmar, ale vďaka TummyToxu už aspoň nie je problém udržať návaly hladu na uzde, nie ako predtým!

„TummyTox zmenil môj koncept stravovania. Stále sa občas stravujem nezdravým jedlom, ale vďaka mnohým článkom dostupným na stránke a bezplatnému prístupu do online posilňovne mám teraz väčšiu motiváciu zlepšiť svoj život a svoje telo a konečne sa mi podarí dosiahnuť svoje ciele!“

Môžeš to urobiť ako Helena! A so správnou pomocou by to nemuselo byť až také zložité...

Chceš vedieť, ktoré produkty pomohli Helene najviac?

  • Duo bylinných čajov Daily Kick a Sleep Tight: Daily Kick Tea ti pomôže dodať energiu, ktorú potrebujete na správny štart do nového dňa, zatiaľ čo Sleep Tight Tea pomáha uvoľniť vaše telo a myseľ a zlepšiť kvalitu vášho spánku.
  • Draining Drink je odvodňovací nápoj, ktorý si obľúbili všetci naši zákazníci, dokáže odstrániť zadržiavanie vody a viditeľne redukovať celulitídu a nadúvanie.
  • Night Burner Drink, na druhej strane ti okrem toho, že pomáha odpočívať v noci, spaľuje tuky aj počas spánku a udržiava večerné návaly hladu na uzde.
  • Happy Enzymes: enzýmy, ktoré podporujú chudnutie tým, že stimulujú trávenie a čistenie pečene, hlavného orgánu spaľovania tukov.
  • Kapsule na spaľovanie tukov Booty Tone, ktoré sú jedinečné svojou schopnosťou stimulovať hormón na chudnutie (adiponektín), aby spaľovali ešte viac tuku!

A skvelé je, že tieto produkty (a mnohé ďalšie) nájdete v našom balíku Costume Test Pass.!

 

*Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.