TUMMYTOX blogs.

Gabriella: „Silnejšie nechty a menej nadúvania už v prvom týždni! “

Gabriella La Porta, ktorá pracuje v oblasti marketingu, rada cestuje a okrem vymýšľania zdravých receptov sa venuje rôznym aktivitám v prírode, má problémy s udržiavaním svojej hmotnosti. 

image

Gabriella, podobne ako mnohí z nás, nie je spokojná so svojou postavou. Je vysoká a má pomerne veľkú telesnú stavbu, pričom nadúvanie a opuchy sú v jej živote neustálymi javmi napriek tomu, že vždy viedla športový a zdravý životný štýl.

Gabriellina postava vplývala na jej náladu

Gabriella sa s tým rozhodla skoncovať pred 3 mesiacmi s pomocou výrobkov TummyTox. Mala už dosť toho, že jej telo negatívne ovplyvňovalo jej náladu: „Človek by sa mal cítiť dobre a krásne!“

Na výrobky TummyTox, bez ktorýchsi teraz nevie predstaviť svoj každodenný život, narazila pri hľadaní kolagénu na internete. A čo ju presvedčilo? 

„Páčila sa mi prezentácia značky a skutočnosť, že jej kvalita je za super dostupnú cenu. Najprv som začala používať kolagén (Beauty Drink) na zlepšenie zdravia mojich vlasov a potom som vyskúšala váš čaj a výsledkov som bola nadšená!“ 

Silnejšie nechty a menej nadúvania už v 1. týždni! 

Po desiatich dňoch užívania lahodného nápoja Collagen Drink pridala Gabriella do svojej rutiny aj gumové medvedíky Shine Bright Gummies a čaj Skinny Me a prvé výsledky zaznamenala už v prvom týždni. Jej nechty sa stali pevnejšími a rozhodne sa znížilo zadržiavanie vody.

Na otázku o najväčších zmenách Gabriella odpovedala, že sa zbavila opuchov, za toto obdobie schudla 7 kg (prevažne tuku) a jej trávenie sa vďaka každodennej dávke byliniek a ovocia s čajom Skinny Me Tea výrazne zlepšilo. Aj jej pokožka sa stala oveľa pevnejšou.  

„Som spokojná“

Skrátka, Gabriella je spokojná, hoci by ešte chcela schudnúť ďalšie 2 kg. Zostáva však optimistická, že sa jej to podarí, keďže TummyTox jej doteraz pomohol!

Gabriella, rovnako ako tisíce ďalších spokojných zákazníkov TummyToxu, s radosťou konštatuje, že naše výrobky naštartovali jej metabolizmus na plné obrátky a zlepšili jej vzhľad

Aj vy môžete sledovať zmenšenie množstva tuku a pokles hmotnosti vďaka tomu, že do svojho diétneho plánu pridáte čaj Skinny Me; doplňte ho našim nápojom Collagen Drink a gumovými medvedíkmi Shine Bright Gummies a určite sa dočkáte tiež zrýchlenia rastu vlasov a nechtov, ako aj mladistvo vyzerajúcej pokožky.