TUMMYTOX blogs.

Ako si prečistiť telo za 7 dní?

Čo sa ti vybaví ako prvé, keď počuješ slovo detox? Určite si predstavíš nejakú škaredú polievku a zelený nápoj, ktorý musíš piť so štipcom na nose. Áno, naše babičky vraveli, že žiadny liek nechutí dobre. Ale detox (alebo očistenie tela) nemusí byť nutne nepríjemný.

Čo keby sme ti povedali, že očistenie tela našimi tipmi je skutočne jednoduché? Stačí dodržiavať niekoľko jednoduchých rád. Čítaj ďalej a dozvieš sa viac.

image

Pravdepodobne si už počula slovo detox a sme si isté, že vieš, čo to znamená, ale možno si nie si stopercentne istá, ako to funguje.

Možno ťa zaujíma, ako sa tieto toxíny dokonca dostanú do tvojho tela? Všetko, čo nás obklopuje, a všetko, čo prijímame alebo užívame, prispieva k tomu, ako naše telo funguje. Od nezdravého jedla, kozmetiky až po znečistený vzduch. A práve preto, že je naše telo zaťažené týmito toxínmi, musíme ho tiež často čistiť.

Preto odporúčame, aby si detox celého tela vykonávala aspoň 2-krát ročne počas 7 dní. Ako? To odhalíme nižšie!

Psychicky sa na to priprav

Detoxikácia sa môže zdať desivá, aj keď v skutočnosti to tak nie je. Než sa na túto cestu vydáš, je dobré sa na ňu psychicky pripraviť. Čítaj ďalej a dozvieš sa, ako na to!

Čo môžeš a čo nesmieš

Detox je vnútorná očista telaod nezdravých toxínov. To znamená, že sa na týždeň budeš musieť rozlúčiť s kávou, alkoholom, sladkosťami a rýchlym občerstvením.

Zdá sa ti už prvý krok nemožný? Chápem ťa!

Našťastie však existuj alternatíva: Tummyccino, naša lahodná káva na chudnutie.

A ktovie... možno sa ti bude páčiť tak veľmi, že s ním budeš pokračovať aj po detoxe.

Čomu sa vyhnúť:

  • alkohol a cigarety
  • mlieko a mliečne výrobky (najlepšie je nahradiť ich rastlinnými alternatívami - naše obľúbené je mandľové mlieko!)
  • káva
  • uhľohydráty (chlieb, sušienky, koláče, cestoviny, ryža, jačmeň, ovos)
  • sušené ovocie

Čo môžeš jesť:

  • ovocie a zelenina
  • ryby, chudé červené mäso, kurča (bez kože)
  • vajcia
  • fazuľa, cícer, šošovica
  • orechy, semená (nesmažené, nesolené)
  • čaj (zelený, biely alebo čierny bez kofeínu)

Začni svoj deň správne

Naštartuj svoje ráno! Najlepšie je začať deň pohárom vlažnej vody alebo ešte lepšie, šálkou horúceho čaju. Náš Daily Kick Tea je skvelý na posilnenie tvojho metabolizmu a zvýšenie energie. Okrem toho povzbudí očistu tela a dá ti extra dávku energie.

Môžeš ho použiť ako náhradu kávy, pretože obsahuje zelený čaj (ktorý sa odporúča najmä na detoxikáciu!). Ostatné zložky (žihľava, fenikel, púpava a rasca) odstránia nadúvanie a začnú proces spaľovania tukov.

Pi viac vody

Pi aspoň 2 litre vody denne. Voda pomáha vylučovať toxíny a nadbytok sodíka, ktorý môže spôsobiť nadúvanie. Tiež sa hovorí, že hlad je prezlečený smäd, takže sa uisti, že piješ dosť tekutín pred jedlom aj počas jedla.

Náš Draining Drink ti s tým môže pomôcť.Stimuluje lymfatický systém k vylučovaniu prebytočnej vody a toxínov a zároveň čistí pečeň. Má skvelú malinovú chuť, jednoducho ho zmiešaš s 1 litrom vody a ráno ho vypiješ. Vďaka tomu si už v polovici denného odporúčaného príjmu tekutín 2 litre!

Pridaj do svojho jedálnička probiotiká

Naše zdravie začína zdravým trávením.

Naše tráviace bunky chránia naše telo pred toxínmi a chemikáliami. Avšak, bez zdravého tráviaceho systému nemôže naše telo získať potrebné živiny, ktoré potrebuje, aby sa proti nim mohlo brániť.

Naša tráviaca sústava obsahuje milióny „dobrých“ aj „zlých“ baktérií, ale je dôležité, aby boli správne vyvážené. Príliš dlho trvajúca nerovnováha môže viesť k fyzickým aj psychickým zdravotným problémom ak priberaniu na váhe.

Vďaka podpore probiotických kapsúl Flatten that Tummy a ich patentovanému kmeňu laktobacilov však budeš schopná podporiť normálne funkcie svojho tráviaceho systému, posilniť črevnú sliznicu a zlepšiť tak celkovú pohodu.

Vychutnaj si večernú masáž

Dennou masážou pokožky krúživými pohybmi zlepšuješ krvný obeh a detoxikáciu kože.

Prečo to neskombinovať s naším vysoko účinným krémom proti celulitíde Anti-cellulite lotion?

Náš krém proti celulitíde bojuje proti tuku z troch rôznych uhlov vďaka SymFit® 1617, klinicky overenej zložke, ktorá podporuje spaľovanie tukov, zabraňuje ich hromadeniu a spomaľuje tvorbu nových tukových buniek.

A rovnica je rýchlo hotová: menej tuku = lepšia mikrocirkulácia, lepší transport živín v tele, lepšie vylučovanie toxínov a menej celulitídy!

Omlaď svoje telo (a myseľ) cez noc

Dobrý a kvalitný spánok každú noc (t.j. 8 hodín spánku!) je zásadný pre zdravie tela a prirodzený proces detoxikácie. Dobrý nočný spánok zaisťuje, že sa tvoje telo očistí od toxínov, ktoré sa nahromadili počas dňa a zároveň reorganizuje mozog.

S naším čajom Sleep Tight Tea dosiahneš maximálnu nočnú regeneráciu. Jeho super ingrediencie (pomarančová kôra, mäta pieporná, citrónová tráva, medovka a chmeľ) pomôžu telu odpočívať, čistiť a regenerovať počas spánku a pripravovať telo na nový deň!

Tak ako sa ti to zdá? Nebude to tak ťažké, že nie? :)

Len 7 dní a tvoje telo bude nesmierne vďačné!

Zmien si všimneš okamžite, budeš sa cítiť lepšie a plná energie!

Produkty pre Vás

KÁVA SPAĽUJÚCA TUK
-67%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 59,97 €
Zobraziť produkt