TUMMYTOX blogs.

CÍTIŠ SA NAFÚKNUTÁ AKO BALÓN?

Neobuješ svoje obľúbené lodičky? Nemôžeš si dať dole prstene z prstov? Obliekaš si voľné, široké oblečenie, aby si zakryla prebytočné kilogramy? Akékoľvek chudnutie je čím ďalej ťažšie a ty si cítiš čím viac opuchnutá?

image

Bez ohľadu na to, či chceš schudnúť alebo sa „len“ cítiť lepšie vo svojej koži, je vždy vhodné odstrániť prebytočnú vodu z tela. Tá v skutočnosti zabraňuje úbytku hmotnosti, pretože prebytočná voda udržuje toxíny a soľ v tele. Taktiež spôsobuje viditeľne viac celulitídy. Ale existuje riešenie.

Zadržovanie vody v tele nie je len estetickou nedokonalosťou na ženskom alebo mužskom tele. Ide o realitu, ktorú čelí až 30 % žien. Pokiaľ máš rada slané jedlo, stojíš často na jednom mieste po dlhšiu dobu, nepiješ dostatok vody... potom pravdepodobne tvoje telo zadržuje vodu!

Priprav sa na chudnutie

Pokiaľ si sa rozhodla zhodiť pár kilogramov a skutočne robíš všetko, čo je treba, ale ručička na váhe sa nechce posunúť dole, možno si sa na chudnutie dostatočne nepripravila. Možno sa cítiš nafúknutá kvôli zadržovanej vody.

Tieto nepríjemné ťažkosti, ktoré ťa tak dlho trápia, môžeš jednoducho vyriešiť s nápojom Draining Drink.

Ako vieš, či je Draining Drink pre teba?

Pokiaľ odpovieš na nasledujúce otázky aspoň dvakrát pozitívne, potom je pre teba Draining Drink tá správna voľba.

  • Často sa cítiš nafúknutá?
  • Najradšej by si si po každom jedle odopla gombík na svojich džínsoch?
  • Rozhodla si sa schudnúť, ale váha ti neustále ukazuje to isté číslo?
  • Chceš schudnúť, ale nevieš, ako začať?

 image

Ako ti Draining Drink pomôže?

Draining Drink zlepšuje funkciu lymfatického systému a stimuluje vylučovanie prebytočnej vody a toxínov z tela. Jeho prírodné prísady pomáhajú pečeni fungovať normálne. Chudnutie je totiž takmer nemožné, pokiaľ neočistíš svoj organizmus. To potvrdili klinické štúdie, ktoré dokázali, že dosiahnuť úbytok hmotnosti je prakticky nemožné, pokiaľ sa najprv nepostaráme o správne fungovanie našej pečeni a tráviaceho systému.

Draining Drink, ktorý zmenšuje obvod pásu, členkov a lýtok až o 27 %, umožňuje veľmi rýchle a účinné chudnutie. Jeho účinok bol potvrdený zahraničnými odborníkmi, ktorí ho odporučujú na začiatok každého chudnutia.

Produkty pre Vás