TUMMYTOX blogs.

Chudnutie pomocou kávy? YES PLEASE!

Aj ty si každé ráno vychutnávaš chutnú šálku kávy? Potom si na správnej adrese. Predstavujeme ti kávu, s ktorou môžeš navyše ľahšie chudnúť

image

Už len vôňa kávy prebudí naše zmysly a okamžite sa cítime lepšie.

Už pred mnohými storočiami bolo pitie kávy samozrejmým rituálom mnohých kultúr a národov. Tak prečo je teda naša káva taká špeciálna? To ti porozprávame v tomto článku.

Káva pomáha spaľovať tuky

Káva je široko-ďaleko známa tým, že dodáva energiu a zlepšuje náladu, ale to, čo si možno nevedela, je, že pomáha aj pri chudnutí! Áno, dobre čítaš, práve vďaka obsahu kofeínu môže podporovať proces chudnutia.

Potvrdzujú to aj štúdie: kofeín urýchľuje metabolizmus a podporuje spaľovanie tukov. Jedna štúdia ukázala, že 33 opýtaných, ktorí pili kávu s 6 mg kofeínu na 1 kg telesnej hmotnosti, prijali cez deň menej kalórií, ako tí, ktorí prijímali menej kofeínu alebo ho nepríjimali vôbec. 

Čo je diéta s kávou?

Diéta s pomocou kávy sa stala známou vďaka knihe „The Coffee Lover’s Diet“ (Diéta milovníka kávy) od Dr. Boba Arnota.

V knihe Dr. Arnota sa píše, že pitie kávy niekoľkokrát denne dokáže urýchliť metabolizmus, spaľovať viac tukov a spomaliť hromadenie tukových zásob a obmedziť apetít.

Inšpiráciu na napísanie knihy získal po tom, čo skúmal život ľudí na gréckom ostrove Ikaria. Na tomto ostrove odhalil veľkú populáciu starších a veľmi zdravých ľudí.

Verí, že za ich zdravie a dlhý život je zodpovedné práve veľké množstvo kávy, ktoré denne vypijú, pretože káva je plná antioxidantov.

Ako vlastne funguje diéta s kávou

Diétny plán s kávou obsahuje minimálne 3 šálky (750 ml) kávy denne. Odporúča pomaly praženú kávu, pretože obsahuje veľa polyfenolov a antioxidantov.

V každom prípade zdôrazňuje, že sa treba vyhýbať cukru a mlieku alebo smotane. Popri káve odporúča piť denne 1 smoothie s vysokým obsahom vlákniny.

Ostatné denné jedlá by mali byť nízkokalorické a s nízkym obsahom tuku, bohaté na vlákninu z celozrnným obilnín, ovocia a zeleniny. Autor tiež upozorňuje, že sa treba vyhýbať polotovarom a mrazeným jedlám.

Stačí 1 šálka denne!

Hoci Dr. Arnot odporúča 3 šálky, občas proste nemáme čas alebo chuť piť denne také množstvo kávy...

Preto sme my v TummyToxe vymysleli ešte lepšiu kávu, ktorá obsahuje všetky dobré zložky bežnej kávy + navyše zložky, ktoré pomáhajú chudnúť! A nie len to, podľa rád v knihe Dr. Arnota, naša káva neobsahuje cukor a mlieko, ale zato obsahuje vlákninu, ktorá udržiava dlhší pocit sýtosti!

Predstavujeme ti Tummyccino!

Nachádza sa v ňom:

  • Garcínia kambodžská – známa zložka, ktorá pomáha brzdiť chuť do jedla, účinkuje proti vzniku nových tukových zásob a pomáha udržiavať telesnú hmotnosť.
  • Extrakt zo zelenej kávy – výskumy ukázali, že zelená káva pomáha spaľovať tuky. Ľudia, ktorí užívali 40 mg kávy denne, zhodili nadbytočné kilá a schudli.
  • Extrakt z guarany – nabije energiou a zároveň pomáha zrýchliť metabolizmus.
  • Instantná káva – postará sa o koncentráciu a bdelosť. Kofeín je známy aj tým, že zrýchľuje metabolizmus.
  • Inulín z čakanky – prebiotická vláknina s pozitívnym účinkom na črevnú mikroflóru. S jej pomocou sa dlhšie cítime sýte.


Tummyccino ti pomôže ostať dlhšie koncentrovaná a zároveň si udržiavať štíhlu líniu! A vieť čo je na tom všetkom najlepšie? Tummyccino nemá neželané vedľajšie účinky, ako má káva (nervozita, triaška).

Vymeň svoju rannú kávu za Tummyccino a pocíť ten príval energie. Alebo si ho daj poobede namiesto dezertu alebo zmrzliny – nebudeš mať nutkavú potrebu dať si niečo sladké a tvoja postava bude každým dňom bližšie k cieľu.

Produkty pre Vás

KÁVA SPAĽUJÚCA TUK
-40%
Špeciálna cena 23,99 € Bežná cena 39,99 €
Zobraziť produkt