TUMMYTOX blogs.

Čaj, s ktorým budeš môcť do leta skočiť do nových bikín

Chudnutie pomocou čaju? Pf, kto už len verí takým veciam...

Milé Tummy dievčatá, asi vám to znie neuveriteľne, ale je to tak! Už ste niekedy počuli o čaji pu-erh a jeho účinkoch na spaľovanie tuku? Ak nie, musíte čítať ďalej!

image

Pu-erh, veríš alebo nie, funguje na podobnom princípe ako fat burnery! Po celom svete je známy ako spaľovač tukov. A to nie je všetko!

Pu-erh, čarovný čaj

Pu-erh je známy čínsky čaj, ktorý sa najčastejšie pije po jedle. Obsahuje antioxidanty, ktoré zabraňujú negatívne pôsobenie voľných radikálov na tvoj organizmus. Pomáha telu brániť sa pred chorobami a prechladnutím. A nie len to, taktiež má pozitívny vplyv na zdravie pokožky, aby bola dlhšia mladistvá a žiarivá.

Čínska tradičná medicína ukazuje, že tento čaj prispieva k harmónii nášho organizmu - nie je ani jin, ani jang - je úplne neutrálny. Vďaka pravidelnému pitiu tohto čaju môže telo nájsť stratenú rovnováhu, čo sa ukáže na zvýšenej energii, lepšej nálade a celkovo dobrými pocitmi zo seba samého.

1 šálka denne tuky odoženie

Ďalšia super vlastnosť pu-erhu je, že pomáha eliminovať toxíny, ktoré bránia chudnutiu. Pu-erh môže piť vždy, keď si chceš prečistiť telo.

Jednou z najdôležitejších charaketeristík čaju pu-erh je, že zlepšuje trávenie a metabolizmus. Pomôže ti zlepšiť trávenie, aby tvoje telo ľahšie strávilo aj ťažké jedlá. Má tiež schopnosť zastaviť syntézu mastných kyselín. Šálka tohto čaju po jedle ti hneď pomôže spaľovať viac tukov!

A keďže je pu-erh jednoznačná hviezda medzi čajmi, nachádza sa aj v našom čaji Skinny Me Tea!

Ostatné super zložky Skinny Me čaju

Metabolitické procesy v tele tiež podporuje koreň lopúcha a fenikel. Fenikel tiež pomáha pri chudnutí, pretože zabraňuje hladu a podporuje trávenie tukov z jedla.

A čo všetky tie toxíny v tele?

Všetci vieme, že najčastejším vinníkom neúspešného chudnutia toxíny, ktoré sa zadržiavajú v tele. Listy lucerny a plody čiernej bazy zaisťujú, že sa telo ľahšie zbavuje toxínov.

Skinny Me Tea bude tvojím najvernejším spojencom v boji o super postavu, ktorú by si chcela do leta dosiahnuť! Vybraná zmes prírodných zložiek s aktívnym účinkom ti pomôže spaľovať tuk rýchlejšie a efektívnejšie.