TUMMYTOX blogs.

BYE BYE TUK, HELLO ŠTÍHLA LÍNIA V ROKU 2019

Naspäť do formy po sviatkoch? Všetky vieme, aká je to strastiplná cesta...

Ale prečo by si sa trápila, keď existuje superjednoduché riešenie... Čaj Pure Me!

image

Koľko koláčov si pojedla cez sviatky? To je ok, aj my sme prestali počítať. Vieme, že sú super, ale práve toto sviatočné preháňanie spôsobuje ten známy pocit... nafúknuté brucho, pocit nepohodlia a spomalené trávenie...

A potom sa postavíme pred zrkadlo a pýtame sa, ako je možné, že sa každý rok opakuje tá istá situácia... STOP! Tento rok to nemôže byť rovnaké, pretože máme pre teba riešenie! Novinka v kolekcii TummyTox – Pure Me Tea!

Prečo práve Pure Me Tea?

Pure Me Tea je detox čaj, ktorý čistí tvoje telo dokonale, čiže od hlavy po päty. Čistí ho od všetkých toxínov a nebezpečných látok. Dá ti pocit, akoby si sa znova narodila!

20-dňová detox kúra – cíť sa očistená a znovuzrodená TummyTox

Pure Me Tea Ti ponúka 20-dňovú detox kúru s liečivými bylinami, ktoré čistia hlavné orgány na vylučovanie odpadových látok – pečeň, obličky a tráviaci trakt. Ak sa dobre postaráš o svoje telo a prečistíš ho od nebezpečných a odpadových látok, ktoré sa v ňom hromadia, budeš sa cítiť omnoho lepšie a bude sa ti aj oveľa ľahšie chudnúť.

Čo sa skrýva v čaji?

Pestrec mariánsky. Zbavuje pečeň všetkých toxínov a tuku. Prečo je to prvý a najdôležitejší krok? Pretože keď je pečeň stukovatená, nemôže spaľovať tuky, čo znamená, že sa začnú hromadiť v oblasti brucha. A pravdepodobne to bolo tak aj počas posledných sviatkov.

Zelený čaj. Pomáha zhadzovať kilá. Niekoľko štúdií dokázalo že flavanoidy a kofeín v zelenom čaji zrýchľujú metabolizmus, zvyšujú oxidáciu tuku a tak zlepšujú aktívnosť inzulínu. Podľa štúdií ľudia, ktorí konzumovali zelený čaj, stratili v priemere 1,5 kila počas 12 týždňov bez toho, aby menili stravovacie návyky.

Koreň lopúcha. Látky, ktoré obsahuje, vplývajú na tráviace procesy a zrýchľujú proces chudnutia.

Pestrec! Výskumy dokázali, že má mnoho pozitívnych účinkov na celý organizmus – pomáha čistiť krvný obeh, obličky a pečeň – prírodný detox pre celé telo. Na rozdiel od iných diuretík pomáha zbavovať sa zbytočnej vody bez toho, aby sme pritom strácali aj dôležité minerály. Keď sa zbavíš prebytočnej vody, budeš mať pocit, akoby si schudla za noc!

Pestrec je magická TummyTox zložka, ktorú využívame na:

      • vylučovanie prebytočnej vody a toxínov
      • detox celého tela
      • zrýchlenie metabolizmu
      • odstraňovanie nafúknutosti a získanie plochého bruška
      • boj proti celulitíde

Pure Me Tea na ploché bruško

Na ploché bruško potrebujeme: 1. podporiť činnosť pečene, 2. stimulovať prírodnú drenáž (odvodňovanie).

Ak sa chceme zbaviť tuku, musíme najprv očistiť svoju pečeň a odstrániť z tela prebytočnú vodu. Iba tak bude pečeň znovu schopná rozkladať tuky a zároveň sa zbavíme pocitu nafúknutosti.

Len za 20 dní pocítiš zmenu na svojom tele: zlepší sa ti trávenie, nebudeš sa cítiť unavená a začnú miznúť tukové zásoby!